Οι πρώτοι εννέα, του νέου ρόστερ της Α.Ε. Διμηνίου

Σε μπαράζ μεταγραφών επιδόθηκε η ομάδα της ΑΕ Διμηνίου, η οποία έκλεισε… παρά δυο, μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών. Αν και μόλις το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Θεόφιλος Βούλγαρης ανέλαβε επισήμως την διοίκηση του συλλόγου, μετά από…

τη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο σχεδιασμός του επιτελείου του, με επικεφαλή τον προπονητή Θωμά Μακρή, είναι να κινηθεί άμεσα και να κερδίσει το χαμένο χρόνο, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερη, από την αρχή του πρωταθλήματος.
Πραγματικά είναι άξιο αναφοράς το γεγονός, ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έγιναν επτά μεταγραφές και δυο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ικανών να διατηρήσουν την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο και με γνώμονα, αυτό που εξ’ αρχής έχει τονίσει ο Θωμάς Μακρής, ότι δηλαδή η ομάδα θα στηριχτεί κυρίως σε νέα και ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα εξελιχθούν μέσα από αυτή και η εξέλιξή τους θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο έμπειρος τεχνικός αρέσκεται να δουλεύει και να αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές, κάτι που έγινε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου.
Σε ότι έχει να κάνει συγκεκριμένα με τους παίκτες που συμφώνησαν να ενταχθούν στο ρόστερ της ΑΕ Διμηνίου, εκεί έχουμε για τη θέση του τερματοφύλακα τον Βαλάντη Τριανταφύλλου που αποκτήθηκε από το Ρήγα Φεραίο, για τη θέση του σέντερ φορ τον Πετρόπουλο του Άρη Μελ. με τον οποίο πέρσι σημείωσε έξι τέρματα, ενώ για τη θέση του επιτελικού μέσου προορίζεται ο Μαργαρίτης, ως δεξί μπακ ο Δημουλάς και δεξί χαφ ο Καρακώστας, παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Πηλέα.
Από τη Δύναμη «ανεβαίνει» στην ΑΕ Διμηνίου ο Κωνσταντίνος Παπαεμανουηλίδης, που έχει δουλέψει στο παρελθόν με τον Θ. Μακρή, όταν και οι δυο βρισκόταν στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου κι αποτελεί ένα νεαρό ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο προπονητής του έχει πολύ καλή άποψη, καθώς γνωρίζει το ταλέντο του.
Ακόμη, μεταγραφή που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτή του Αντώνη Λούμπαρδου, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Αγ. Παρασκευή.
Επιπλέον, υπήρξαν και οι πρώτες ανανεώσεις με το Δημήτρη Στρούγγη που αποτελεί ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, που επίσης αγωνίζεται ως κεντρικώς αμυντικός και το Χρήστο Μπλούχο, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ κι ο οποίος είναι επίσης γνώριμος του Θωμά Μακρή, από την κοινή θητεία τους στην Κ20 του Ολυμπιακού Β.
Τι ς επόμενες ημέρες αναμένεται να προκύψουν και νέες επιλογές ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη κατά το μέγιστο δυνατό στην έναρξη της προετοιμασίας, της οποίας η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις