Α’ ΕΠΣΘ: Πότε ξεκινά προετοιμασία κάθε ομάδα;

Η εβδομάδα που διανύουμε για τις περισσότερες ομάδες της Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, αποτελεί την εβδομάδα έναρξης της προετοιμασίας. Μάλιστα η συγκυρία της πρωτομηνιάς που συνέπιπτε να είναι και ημέρα Δευτέρα, λειτούργησε ως ένα ακόμα κίνητρο για να συνδυαστεί με το πρώτο προπονητικό ραντεβού…

Έτσι από τις δεκάξι ομάδες που συνολικά θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ήδη οι επτά και συγκεκριμένα Αγ. Παρασκευή, Ακρόπολη Σέσκλου, Απόλλων Καναλίων, Γ.Σ. Αλμυρού, Ηρακλής Β., Παγασητικός και Πύρασος έχουν ξεκινήσει από τη Δεύτερα την προετοιμασία τους, ενώ την Τρίτη (2/8) μπήκε σε πρόγραμμα προπονήσεων και ο Σαρακηνός.
Άλλες τρεις ομάδες ξεκινούν σήμερα και συγκεκριμένα οι Διαγόρας Στεφανοβικείου, Θησέας και Πρωτεσίλαος, ενώ ο Άρης Μελισσατίκων έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση την Παρασκευή 8 Αυγούστου.
Επίσης την Παρασκευή (8/8) ή τη Δεύτερα (10/8) έχει προγραμματίσει και η ΑΕ Διμηνίου την πρώτη συνάντηση, καθώς εκεί είχαμε και τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές, ενώ στις 10/8 ξεκινά τις προπονήσεις και η Σκιάθος με την ιδιαιτερότητα ότι οι ποδοσφαιριστές θα είναι χωρισμένοι σε δυο γκρουπ, πρωινό- απογευματινό, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι, καθώς το νησί βρίσκεται στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου. Αντίστοιχο θέμα ιδιαίτερα αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων υπάρχει και για την ομάδα της Σκοπέλου που πιθανότατα ξεκινά τη Δευτέρα 17/8.
Τέλος εντός της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να έχει προσδιοριστεί επακριβώς η ημερομηνία, θα ξεκινήσει και ο Αίαντας Σούρπης, καθώς η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας έχει να κάνει και με την πρόοδο των έργων που έγιναν στο σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων, οι οποίες ωστόσο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις