ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, σχεδόν πλήρες ρόστερ…

Σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία και της Ακρόπολης Σέσκλου, καθώς μετά την πρώτη συνάντηση της Δευτέρας (1/8) και τα καθιερωμένα καλωσορίσματα κι ευχές, το πρόγραμμα εφαρμόζεται κανονικά. Παρόντες στην πρώτη συνάντηση ήταν…

23 ποδοσφαιριστές, νέοι και παλαιότεροι, ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Στούκας κι Αξιώτης που βρίσκονται στο εξωτερικό αυτό το διάστημα, αλλά αναμένεται κι αυτοί να ενταχθούν άμεσα στο ρόστερ. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό για την ομάδα του Σέσκλου να πραγματοποιηθεί ακόμη μια μεταγραφή, που θα κάνει τη διαφορά.
Στην πρώτη του ομιλία προς του ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα προς τους νεότερους που δεν γνωρίζουν ακόμη τον τρόπο δουλειά του, ο Βαγγέλης Τάχος ανέλυσε το πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα και παράλληλα ανέφερε τις απαιτήσεις του. Σε σχετική ερώτηση του «goalpost.gr»για ποιος είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ομάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά.
« Βασική μου αρχή είναι να μη γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ανάλογα με το όνομα που έχουν φτιάξει. Για μένα ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία κι ανάλογα με το ποιοι θα δουλεύουν περισσότερο στην προπόνηση θα υπάρχει και η αντιστοιχία με το ποιοι θα παίζουν την Κυριακή. Προσωπικά σέβομαι όλο υλικό των παικτών και το ίδιο περιμένω πάντα κι από εκείνους. Πάντα σε μια ομάδα υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές κι όποιος τις περνά έχει διαφορετική αντιμετώπιση. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι λεγόμαστε και είμαστε ομάδα, όταν πρώτα είναι το σύνολο κι έπεται η ατομική διάκριση καθενός, η οποία περνά πάντα μέσα από το σύνολο και την εικόνα που αυτό βγάζει μέσα στο γήπεδο …»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις