ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία, δηλώσεις Μιχάλη Ανδρωνά…

Ξεκίνησε χτες την προετοιμασία της η ομάδα του Πρωτεσιλάου και μετά τον αγιασμό, τα καθιερωμένα καλωσορίσματα κι ευχές παραγόταν και προπονητή προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ακολούθησαν δηλώσεις του προπονητή του Πρωτεσίλαου Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος μίλησε…

για το ρόστερ της ομάδας του, που δεν έχει κλείσει, για το νέο πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον , με πολλές δυνατές ομάδες. Μάλιστα το χαρακτήρισε ως το δυνατότερη της τελευταίας δεκαετίας.

Οι δηλώσεις αναλυτικά:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που παρέμεινα στην ομάδα, αλλά κι αυτά που ήρθαν. Για διάφορους λόγους έφυγαν τρεις- τέσσερις ποδοσφαιριστές κι εμείς φροντίσαμε να τους αντικαταστήσουμε. Δεν έχει κλείσει ακόμη η το ρόστερ, καθώς κοιτάμε να πάρουμε ακόμη δυο- τρεις παίκτες…
Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχουν καμία σχέση οι δυο προηγούμενες χρονιές με τους δυο ομίλους, σε σχέση με το φετινό πρωτάθλημα, που θα γίνει σε ένα όμιλο, με δυνατές ομάδες, καθώς και αυτές που ανέβηκαν από τη Β’ κατηγορία έχουν δυναμώσει πάρα πολύ, όπως κι ο Πύρασος που έρχεται από τη Γ Εθνική και είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι θα είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα της δεκαετίας.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται παραπάνω δουλειά φέτος. Είμαστε προετοιμασμένοι να δουλέψουμε και κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, εγώ και ο κόσμος, δεμένοι σαν μια οικογένεια όπως είμαστε τα τελευταία χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους, υπομονή, επιμονή και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις