Γ. ΑΚΤΣΙΑΛΗΣ: “Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

Πρώτη προπόνηση αύριο για τον Άρη Μελισσατίκων, που ξεκινά με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα τόσο στο ρόστερ, όσο και στον πάγκο της ομάδας, όπου για πρώτη φορά θα κάθεται ως προπονητής ο Γιάννης Ακτσιαλής. Ο ως πέρσι παίκτης της ομάδας, πλέον…

αλλάζει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μίλησε στο «goalpost.gr» σχετικά με το σχεδιασμό της ομάδας του…
«Για διάφορους λόγους είχαμε αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών σε σχέση με την περσινή ομάδα, όμως θεωρώ ότι τις αντικαταστήσαμε με επιτυχία. Προσθέσαμε εμπειρία, πήραμε και κάποιους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα στηρίξουμε και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Το έργο μας είναι δύσκολο, διότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που θα χρειαστούν χρόνο για να «δέσουν» ως σύνολο και κάτω από δύσκολες προϋποθέσεις, αφού οι φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, για όλους.
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, καθώς θα γίνει σε ένα όμιλο κι αυτό θα το κάνει ιδιαίτερα ισχυρό. Όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν δυνατές, διότι εκτός από τις παραδοσιακές δυνάμεις τις κατηγορίας και οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος, είναι υψηλού επιπέδου κι ακόμα και η δική τους παρουσία θα ανεβάσει το επίπεδο.
Πιστεύω όμως, ότι γενικότερα το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού θα μας βοηθήσει όλους, καθώς μας υποχρεώσει να γίνουμε καλύτεροι…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις