Νίκος Θεοδοσιάδης: «Θα επιδιώκουμε τη νίκη σε κάθε αγωνιστική»

Στον Νίκο Κολίτση και στη «M» μίλησε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απόλλων Λάρισας (0-2) ο προπονητής της ομάδας από την Πιερία, Νίκος Θεοδοσιάδας. Ο προπονητής του Αχιλλέα δήλωσε ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του, ενώ πρόσθεσε πως το ρόστερ της ομάδας του είναι έτοιμο κατά 70% και όπου χρειαστεί ενίσχυση θα γίνει σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας.

 

Αναλυτκά οι δηλώσεις του Νίκου Θεοδοσιάδη προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας:

Ποιο είναι το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών σ’ αυτό το στάδιο προετοιμασίας;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Μόνο μέσα από τη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Κάθε μέρα δουλεύουμε και προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου στους νέους κυρίως παίκτες. Μας λείπει η εμπειρία, καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, όπως ο Μανίκας και ο Λαζαρίδης για παράδειγμα, για να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Aποτελεί στοιχείο αποπροσανατολισμού ο υποβιβασμός μόνο δύο ομάδων από τον όμιλο;

Δε θα μας επηρεάσει. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, επιδιώκοντας τη νίκη σε κάθε αγωνιστική. Θέλουμε να παντρέψουμε την εμπειρία με το νεανικό ενθουσιασμό και τη διάθεση για δουλειά.

Έχετε καταλήξει στο τελικό ρόστερ της ομάδας;

Σ’ ένα ποσοστό 70% έχουμε καταλήξει στο ρόστερ της ομάδας. Όπου χρειάζεται ενίσχυση, θα δυναμώσουμε σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρο της ομάδας.

Τι προβλέπεται για το σημερινό σας αντίπαλο;

Ο Απόλλων Λάρισας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ποιον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας θα θέλατε στην ομάδα σας;

Τον Πέντα φυσικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις