«Τα πήρε» με την ήττα ο Γιαλιάς

Τι και αν το ΑΟ Τρίκαλα στάθηκε εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα Super League, τι και αν μερικές φορές έκρυψε στην κυριολεξία τη μπάλα αλλάζοντας μέχρι και 15 πάσες στο μισό γήπεδο της ΑΕΛ… ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς ενοχλήθηκε από την άνευ ουσίας φιλική ήττα απέναντι στους «βυσσινί».

Οι «κυανέρυθροι», παρά το γεγονός πως δεν έχουν συμπληρώσει καν 20 ημέρες καθαρής προετοιμασίας, έδειξαν τεράστια ποιότητα απέναντι σε μια σαφώς ποιο έτοιμη ομάδα η οποία σε δύο εβδομάδες μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Μάλιστα μέχρι και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς με σχόλιό του στο facebook αποθέωσε την ομάδα γράφοντας:

«Μπορεί και πέντε φορές πιο δυνατή απο πέρσι. Τέτοια μπάλα μόλις σε 2 φιλικά δεν εχω δει ακόμα. Καλή αρχή να έχουμε».

Ο μεγαλομέτοχος όμως «τα πήρε» με την ήττα, με μια ήττα άνευ ουσίας και από έναν αντίπαλο που είναι λιγότερο «πιασμένος» και χωρίς βαριά πόδια. Και ίσως ήταν ο μοναδικός ανάμεσα στους 1500 Τρικαλινούς που βρέθηκαν στις εξέδρες που δεν ικανοποιήθηκε από ότι είδε.

Φυσικά… ο ΑΟΤ δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ήταν σε φουλ φόρμα σε αυτή τη χρονική περίοδο καθώς προέχει η φυσική κατάσταση των παικτών ενώ το «μοντάρισμα» ουσιαστικά βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο. Και

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χρήστος Γιαλιάς και ο Στάυρος Ψιμουλάκης δεν αντάλλαξαν κουβέντα και ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν παρενέργειες, ειδικά για έναν άνθρωπο ο οποίος ανέλαβε πέρυσι μια ομάδα που αγωνιστικά είχε χάσει την ταυτότητά της και την έφερε μια ανάσα πριν από την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ κερδίζοντας ακόμη και τον πλέον δύσπιστο φίλαθλο.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις