«Πρώτη» του Θησέα εν όψει της νέας χρονιάς (photos)

Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε για τον Θησέα. Η ομάδα της Αγριάς πραγματοποίησε την Δευτέρα 8/8 την πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο των Λεχωνίων, όπου και ξεκίνησε η προετοιμασία των «πρασίνων» εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Δημήτρης Κόφφας, ως γνωστόν, συνεχίζει και φέτος…

…στο τιμόνι της ομάδας, ο οποίος θα «χτίσει» το νέο Θησέα, στηριζόμενος στον περσινό βασικό κορμό, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα και αναμένονται να έρθουν και ορισμένοι ακόμη ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τον Θησέα. Στους ποδοσφαιριστές, περά από τον Δημήτρη Κόφφα, μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάκης Αλιάτης, ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, τονίζοντας πως και φέτος ο Θησέας θα προσπαθήσει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από το περσινό.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων.











Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις