Στο στόχαστρο της Πύδνας Ιορδανίδης, Μενεγκούσο

Αναμμένο… φιτίλι για δυο μεταγραφικές υπερβάσεις έχει η Πύδνα Κίτρους και άμεσα γίνεται ο «κρότος» με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ζοάο Μενεγκούσο και τον έμπειρο επιτελικό χαφ, Γιώργο Ιορδανίδη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Τα καλύτερα για το… τέλος κρατά η ομάδα του Απόστολου Στύλου, αφού φαίνεται πως είναι θέμα ωρών για διπλό «χτύπημα» από το… πάνω ράφι, στο ήδη ενισχυμένο ρόστερ, που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, κόντρα στον μεγάλο ανταγωνισμό.

Ο Ζοάο Μενεγκούσο είναι 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έχει κοινοτικό διαβατήριο και καλύπτει τις δυο πτέρυγες.

Ο νεαρός είχε δοκιμαστεί στον Ηρακλή (σκόραρε και με την Ξάνθη), ενώ είχε συμφωνήσει και με τον Αγροτικό Αστέρα εν συνεχεία, πριν ένα γραφειοκρατικό κώλυμα ματαιώσει τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Μενεγκούσο «πετά» σήμερα από Βραζιλία και αύριο αναμένεται στην Πιερία, για υπογραφές και ανακοινώσεις.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης δέχτηκε «δυνατή» πρόταση από τους Κατερινιώτες και ζήτησε μικρή προθεσμία, μήπως «έκλεινε» σε ομάδα Φουτμπολ Λιγκ.

Η διορία εκπνέει και ο 27χρονος επιτελικός χαφ από τα Γιαννιτσά αναμένεται να καταλήξει άμεσα στην Πύδνα, σμίγοντας ξανά με τον Γιάννη Στεφανίδη (έκαναν δυνατό δίδυμο πριν λίγα χρόνια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Β΄ Εθνική).

Ο Ιορδανίδης πέρυσι αγωνίστηκε στον Αιολικό αρχικά και μετά στη Νίκη Βόλου, ενώ ακόμα θήτευσε σε Παναιτωλικό, Πιερικό, Αχαρναϊκό, Αετό Σκύδρας και Νίκη Πολυγύρου.

Με αυτές τις κινήσεις ίσως ολοκληρωθεί το ρόστερ του Κίτρους, που το Σάββατο δίνει το επόμενο φιλικό, με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις