«Φιλική» ήττα 4-1 για τον Πύρασο από Ολυμπιακό Π.

Με ένα πολύ δυνατό φιλικό, επέλεξε να ξεκινήσει ο Πύρασος, που αναμετρήθηκε στα Χάνια με την ομάδα Κ17-Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 4-1. Αναμφίβολα για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήταν ένα δυνατό τεστ, αν και το πρώτο, δεδομένου ότι ο αντίπαλος βρίσκεται σε…

πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, κάτι που έχει δείξει και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έπαιξε.
Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ που σημειώθηκαν στο 28′ από τον Παπαδόπουλο με κεφαλιά και στο 54′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φέκα.
Το γκολ, με το οποίο ο Πύρασος μείωσε προσωρινά σε 2-1, σημειώθηκε στο 78′ από το Νίκο Μπασδάνη με κοντινό πλασέ, για να έρθουν άλλα δυο γκολ για τους Πειραιώτες στο 80΄ από τον Σταυρόπουλο και στο 86′ από τον Αντωνόπουλο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Με την ομάδα Κ17-Κ20 του Ολυμπιακού Π. αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Γαλούπης, Κακάμης, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος, Τσιτόπουλος, Ντουμάνης, Ζιάκας, Βοΐλης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Βεζύρης, Παπαγελλής, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μποσχουρίδης, Σταυρόπουλος, Φέκας, Μπέκος, Αντωνόπουλος και Τσιριγώτης.

Με τον Πύρασο αγωνίστηκαν οι: Βαν Ντε Γουίχε (46′ Τσιλίγκος), Χατζητρακόσιας (46′ Γιοβάνης), Ρουκάς (46′ Κόκκαλης), Μπασδάνης, Τανάγιας, Χαρ. Μπούτλας (46′ Στεργίου, 81′ Σκαρλάτος), Κοτζαθανάσης (73′ Τοκαλής), Κατής (81′ Δράγνης), Αντζούρης (42′ λ.τρ. Μπέικος), Σφάκας (46′ Φούκης), Σιώμος (46′ Δανόπουλος, 81′ Σταντζούρης).

ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου ΠΥΡΑΣΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις