Σήμερα Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Σήμερα το απόγευμα ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η Δήμητρα Ευξεινούπολης, με τον καθιερωμένο Αγιασμό στις 17:15′ και την πρώτη προπόνηση που θα επακολουθήσει. Η ομάδα της Ευξεινούπολης που πέρσι υποβιβάστηκε, θέλει να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία και…

για αυτό το λόγο τρέχει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.
Από το περσινό ροστερ, έχουν ανανεώσει όσοι παίκτες θεωρούνταν απαραίτητοι για την ομάδα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη και δυο προσθήκες.
Πρόκειται για τον ακραίο αμυντικό Σέρτζιο Μπαράκου, που αποκτήθηκε από τον Πρωτεσίλαο και τον 25χρονο επιθετικό Γιώργο Γιάννη, με πλούσια καριέρα που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Αλμυρό και μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε, θέλει να κάνει επανεκκίνηση στον καριέρα του.
Με βάση τις προσθήκες, αλλά και με δεδομένες τις ανανεώσεις στο υπάρχον ρόστερ, με παίκτες μεγάλης εμπειρίας από την Α’ Τοπική κατηγόρια, η ομάδα δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι άλλο, πέρα από τον πρωταθλητισμό.

Η σχετική ανακοίνωση
«Αύριο 16/08/16 στις 17,15 είναι ο αγιασμός και η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας ,θα ακολουθήσει και η πρώτη προπόνηση .Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις