Διπλό “μπαμ” η Πύδνα Κίτρους

Δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών ανακοίνωσε η Πύδνα Κίτρους. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος Ζοάο Μενεγκούσο και ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, είναι και με τη… βούλα παίκτες της ομάδας, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας της Πιερίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

…«Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την απόκτηση Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ZOAO-PEDRO MENEGUSSO που αγωνιζόταν στην ομάδα ΤΖΟΪΝΒΙΛ της Α΄Εθνικής Βραζιλίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δοκιμάστηκε με επιτυχία στον Αγροτικό Αστέρα και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, σημείωσε γκόλ σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ-ΞΑΝΘΗΣ και λόγο προβλημάτων του ΗΡΑΚΛΗ δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Είναι ένας ακραίος επιθετικό που αγωνίζεται εξίσου καλά και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Επίσης, η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιτελικού μέσου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ιορδανίδη, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζονταν σε ομάδες της Β΄Εθνικής ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΙΕΡΙΚΟ και μόνο πέρυσι αγωνίστηκε με την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή της ΠΥΔΝΑΣ. Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ τους καλωσορίζει στην οικογένεια της. Τους εύχεται να ΄ναι γεροί και δυνατοί και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις