Πρώτη γεύση της νέας Νίκης στα Κανάλια με Απόλλωνα (17/08, 18:30)

Το πρώτο της φιλικό δίνει σήμερα το απόγευμα στις 18:30 η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καναλίων. Η αναμέτρηση που είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί στα Κανάλια, τα οποία αναμένεται να πλημμυρίσουν από φίλους της Νίκης που θέλουν να δουν τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας τους.

Ο Λεωνίδας Μπίλης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Απόντες από το σημερινό φιλικό παιχνίδι θα είναι οι Κόλα και Κόκκας. Ο Κόλα έχασε μέρος της προετοιμασίας λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Βαλάντης Κόκκας δεν θα μπορέσει να πάρει άδεια από τον στρατό λόγω κάποιων σχολείων που περνά αυτή την περίοδο από τα οποία δεν μπορεί να απουσιάσει. Τζήμας και Βουρδάκης είναι αμφίβολοι λόγω μικροτραυματισμών.

Στα δύο ημίχρονα ο κυανόλευκος τεχνικός θα ανακατέψει τους θεωρητικά βασικούς με αυτούς που διεκδικούν θέση στην 11αδα ώστε να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Δεν αναμένονται πειράματα όσον αφορά τη θέση που θα κληθεί να καλύψει ο κάθε παίκτης ώστε να μην χρειαστεί επιπλέον χρόνος προσαρμογής και η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις