Το Δ.Σ. του ΓΣ Αλμυρού ευχαριστεί, για τη συναυλία με τους «LOCOMONDO»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού, εκφράζει τις ευχαριστίες του, προς όλους όσους βοήθησαν από τη δική τους πλευρά, για την πραγματοποίηση της συναυλίας που έγινε την περασμένη Δευτέρα, με τους LOCOMONDO. Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά…

«Ο Γ.Σ.Αλμυρού πραγματοποίησε την Δευτέρα 22 Αυγούστου συναυλία με τους LOCOMONDO στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, αλλά και για φιλανθρωπικό σκοπό, θέλοντας να βοηθήσει το ειδικό σχολείο Αλμυρού.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους μουσικούς της μπάντας, για την κατα γενική ομολογία εκπληκτική παρουσία τους, τον απλό κόσμο, που για μια ακόμη φορά μας στηρίζει και οικονομικά και ηθικά και μας τιμάει με την παρουσία του σε όποια εκδήλωση πραγματοποιούμε και τα Μ.Μ.Ε. του Αλμυρού, που σε κάθε προσπάθειά μας είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και αυτά με τον τρόπο τους.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στα παιδιά του LOS ALMIROS, όπου η συμβολή τους στην πραγματοποίηση της συναυλίας ήτανε σημαντική και φυσικά στους δεκάδες χορηγούς μας , που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία.
Από το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αλμυρού»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις