Σέμος: Χτίζουμε μία νέα ομάδα στο Θεσπρωτό

Τα αποτελέσματα της συμπόρευσης του Θεσπρωτού με τον Λάζαρο Σέμο τη σεζόν 2014-2015 ήταν τέτοια, που από μόνα τους «άναβαν το πράσινο φως» για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι διοικητικές τροποποιήσεις, ωστόσο, που σημειώθηκαν στον κιτρινόμαυρο σύλλογο, σήμαναν την αποχώρηση του παλαίμαχου αμυντικού, μέχρι τη στιγμή που…

…επανήλθε -το φετινό καλοκαίρι- για να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει! Ή, μάλλον, για να χτίσει κάτι νέο, όπως ο ίδιος τόνισε στο pamebala.gr, μιλώντας για τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και το επικείμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα βρει την ομάδα της Ηγουμενίτσας στον 2ο όμιλο.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Θεσπρωτό. Είναι μία ομάδα που έχει δυναμική, είναι μία ιστορική ομάδα, με πόλη που την αγαπάει και που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Μετά την προ διετίας συνεργασία μας, όπου φαίνεται πως εκτιμήθηκε ό,τι έκανα για την ομάδα, ήθελαν οι άνθρωποί του να δουλέψουμε ξανά μαζί. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και από τη δική μου πλευρά» σχολίασε αρχικά ο 40χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Στην ουσία πάμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα, αφού από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις πέντε παιδιά. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήρθαν φέτος. Ως επί το πλείστον πρόκειται για νέα παιδιά, με κίνητρο να κάνουν κάτι στο ποδόσφαιρο. Αυτό το κίνητρο τους το δίνει ο Θεσπρωτός».
Ο Λάζαρος Σέμος επισήμανε πως γίνεται η απαιτούμενη δουλειά, τονίζοντας ωστόσο, κατόπιν σχετικής ερώτησης, πως θα γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ακόμη. «Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα με σταθερά και ανοδικά βήματα. Υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση. Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά που έχουμε στο ρόστερ» ήταν χαρακτηριστικά η τοποθέτησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις