Απέκτησε Δαγκούλη η Α.Ε. Ιστιαίας

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η Α.Ε. Ιστιαίας, η οποία θα λάβει μέρος στον 2ο όμιλο και θα είναι αντίπαλος των Ολυμπιακού Βόλου, Νίκης και Ρήγα. Μάλιστα, την 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ιστιαίας στη βόρεια Εύβοια. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 21χρονο αμυντικό μέσο Κώστα Δαγκούλη από…

…τις Σέρρες, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 1ο όμιλο με την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ως δανεικός από τον Πανσερραϊκό. Εκτός από τη θέση του αμυντικού χαφ, ο Δαγκούλης μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ.
Στο μεταξύ, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Α.Ε. Ιστιαίας στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Ο Οπούντιος άνοιξε το σκορ στο 39′ με πέναλτι του Μιχαήλ, για να ισοφαρίσει η Ιστιαία με τον Θόρια.
Η σύνθεση της Α.Ε. Ιστιαίας: Μ. Μπιμπάι, Μαυρούτσικος, Τσαούσης, Πουταχίδης, Πανάκης, Τόουρφε, Α. Στεργίου, Στασινόπουλος, Γεροκωνσταντής, Ι. Μπιμπάι, Θόρια.
Στο β’μέρος έπαιξαν και οι Νικολέτος, Β. Ανέστης, Χ. Ανέστης, Δαμάσκος, Δαγκούλης, Γλύκος, Κουκούρας, Μιχαηλίδης, Παναγιωτόπουλος, Η. Στεργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις