Κ. Μπαντάς: Θα παλέψουμε και ό,τι βγει

Ο προπονητής του Ηρακλή Βόλου, Κώστας Μπαντάς, στις δηλώσεις του εν όψει του Super Cup της ΕΠΣΘ με αντίπαλο τη Νίκη, τόνισε πως ο Ηρακλής είναι μια νέα ομάδα φέτος και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τη Νίκη. «Θα παλέψουμε, θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πρέπει…

…να δείξουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις και από κει και πέρα ό,τι βγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά στον κ. Μπίλη και στην ομάδα του να έχουν υγεία να πετύχουν τους στόχους. Δεν θα πω κάτι παραπάνω, γιατί όλοι ξέρουμε την ιστορία της Νίκης Βόλου. Μακάρι να κατορθώσει ο κ. Μπίλης και ο πρόεδρος να κάνουν το όνειρο της Νίκης πραγματικότητα. Από τη δική μας τη μεριά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να μάθουμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και νέα παιδιά που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα και με αφορμή αυτό θα ήθελα να πω ότι οι παίκτες μου έχουν φιλοδοξίες και αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν στον εαυτό τους αλλά και στον προπονητή της Νίκης, που τώρα είναι ο κ. Μπίλης, να ενδιαφερθεί για αυτούς και γατί να μην κάνουν και το άλμα.
Το ίδιο συνέβη και με μένα που όταν ήμουν σε νεαρή ηλικία ήθελα να πάω στην Αναγέννηση, επειδή κατάγομαι από την Καρδίτσα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, από το οποίο το μόνο που μπορούμε να έχουμε είναι κέρδος. Όπως ξέρουμε όλοι, όταν παίζεις με μία μεγαλύτερης όπως η Νίκη Βόλου, συν την ιστορία της, και να χάσεις δεν θα σου πει κανείς τίποτα.
Παραμένει ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας. Γι’ αυτό νομίζω ότι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε από αυτό το ματς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα πούμε ότι χάσαμε. Θα παλέψουμε, θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πρέπει να δείξουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις και από κει και πέρα ό,τι βγει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εύχομαι στη δική ομάδα να έχει υγεία, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι και ξαναλέω ότι μακάρι η Νίκη Βόλου να βρεθεί εκεί που της αξίζει».
Για το αν είναι έτοιμος ο Ηρακλής: «Όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, δεν μπορείς να μιλάς για ετοιμότητα. Εδώ υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα. Από τη μία πλευρά μία ομάδα οργανωμένη με διπλές προπονήσεις που λειτουργεί σαν επαγγελματική ομάδα, από την άλλη εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε όσο γίνεται καλύτερα το σύνολό μας για να ανταποκριθούμε στο δύσκολο αυτό παιχνίδι».
Για τα συναισθήματα της πρώτης φοράς ως προπονητής: «Έλεγα πριν και στον κ. Μπίλη ότι στη θέση αυτή που κάθομαι αυτή τη στιγμή έχω να καθίσω από ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο για μένα αλλά κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Έτσι κι όλοι οι προπονητές πέρασαν από τη θέση τη δική μου. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας μου τώρα και γενικά στο πρωτάθλημα.
Για το αν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερες. Ένα-δυο παιδιά θα λείψουμε, που τα χάσαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Κατ’ τα άλλα είμαστε εντάξει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις