Νίκος Θεοδοσιάδης: «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τεράστια υπομονή»

Δηλώσεις έκανε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας,  μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Πιερικό που έλειξε με σκορ 2-0 υπέρ του Αχιλλέα. Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Αχιλλέας φέτος είναι μία καινούρια ομάδα. Αυτό δε μπορούμε να το αμφίσβητήσουμε, γιατί από την περσινή ομάδας παρέμειναν μόνο επτά παίκτες. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν έχεις είκοσι πέντε παιδιά, εκ των οποίων τα δεκαοτκώ είναι καινούρια, καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τεράστια υπομονή. Το σίγουρο είναι ότι προσπάθησα να κάνω τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τα νεαρά αυτά παιδιά. Νομίζω ότι τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες, άσχετα αν είναι δεκαεπτά χρονών.

Νομίζω ότι κι εσείς βλέπετε ότι στο γήπεδο δε φαίνεται αυτή η ηλικία. Δουλεύουμε καθημερινά. Χωρίς δουλειά δε γίνεται τίποτα. Δουλέυουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει ενέργεια. Είναι μία ομάδα που θα ξέρει τι θα ζητάει μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω πώς φαίνεται ότι από φιλικό σε φιλικό βελτιωνόμαστε, όλο και περισσότερο, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα μιλάμε για τα νέα παιδιά, αλλά δε μπορώ να μην πω και για τους έμπειρους. Κι είδατε σήμερα, δεν έπαιζαν τρεις από τους πιο ποιοτικούς μας παίκτες. Ο Νάκας, ο Λαζαρίδης κι ο Ψύρρας. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν μπουν κι αυτοί, η ομάδα θα θα ανέβει ακόμα παραπάνω και θα βοηθηθούν και τα νέα παιδιά από τους έμπειρους και θα είναι ακόμα καλύτεροι στο γήπεδο».

katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις