Γιάννος: Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε

Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, Γιώργος Γιάννος, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και το οποίο επηρέασε την εικόνα της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γιάννου:…

«Κατ’ αρχήν να ευχηθώ στη Νίκη και στη δική μου ομάδα καλή χρονιά, καλή σεζόν πάνω απ’ όλα με υγεία. Ξέραμε ότι θα δώσουμε ένα παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, η οποία είναι μια ιστορική ομάδα, αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή του αγώνα και ήταν δύσκολο για την ομάδα μας και για το νεαρό της ηλικίας της, την οποία προσπαθούμε να χτίσουμε τώρα με παιδιά καινούργια.
Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν κάναμε γκολ κάποια ευκαιρία. Μοιραία όταν ανοίγεσαι και είσαι πολύ ψηλά, θα είσαι πιο ευάλωτος. Από τη στιγμή που χάναμε, δεν κοιτάξαμε το σκορ, παίξαμε μπροστά.
Είμαστε νεανική ομάδα, έχει το μέλλον μπροστά της. Θέλουν πίστωση χρόνου αυτά τα παιδιά. Δεν χρειάζεται απογοήτευση. Ξέρουμε πού έχουμε ελλείψεις, ξέρουμε πού είμαστε καλοί και θα προσπαθήσουμε για να έχει ο Εθνικός την πορεία που του αρμόζει. Σίγουρα θα είναι μέλος των ομάδων που θα παραμείνουν στην κατηγορία, δεν το συζητάμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις