«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Πρωτεσιλάου, Μιχάλης Σιαμανίκος

Το τραγικό συμβάν στο ελαιοτριβείο του Πτελεού που κόστισε δυο ανθρώπινες ζωές και κινδύνευσαν σοβαρά άλλοι δυο άνθρωποι από αναθυμιάσεις σε υπόγεια δεξαμενή, είχε προεκτάσεις και στον αθλητισμό…

Ο ένας από τους δυο θανόντες είναι ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου και πρώην πρόεδρος του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Σιαμανίκος, ο δεύτερος νεκρός ένας εργάτης τη επιχείρησης βουλγαρικής καταγωγής, ενώ την τελευταία στιγμή κατάφεραν να σωθούν οι δυο γιοί του ιδιοκτήτη, Βασίλης και Δημήτρης.
Η «οικογένεια» του Πρωτεσιλάου, όπως και η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο χαμό ενός ανθρώπου, που το προηγούμενο διάστημα ταυτίστηκε με την ομάδα.
Τα μηνύματα συμπαράστασης στην σελίδα του Πρωτεσιλάου (από όπου και η σχετική φωτό) είναι συνεχόμενα κι όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Ενδεικτικό του χαρακτήρα και της καλοσύνης του εκλιπόντος, είναι ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων προσφωνείται ως «Μιχαλάκης».
Μεταξύ αυτών των μηνυμάτων και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της ομάδας …
«Μπορεί να άδειασε η θέση στο Δ.Σ, στην κερκίδα, παντού παρών, όποτε χρειάστηκε… θα έχεις πάντα θέση στην καρδιά μας! Σε ευχαριστούμε Μιχάλη Σιαμανίκο για όλα όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια στον Πρωτεσίλαο!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις