Τζαναβάρας: Το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού απαιτεί νίκη στην Ιστιαία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, παραχώρησε σήμερα Παρασκευή την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπους στα ΜΜΕ. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ιστιαία, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να συνεχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζαναβάρα:…

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ιστιαία, μια ομάδα καινούργια που θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδό της. Παρότι έχασε με 3-0 την περασμένη αγωνιστική από τον Πιερικό, σε γενικές γραμμές έδειξε καλά στοιχεία, από τις πληροφορίες που συλλέξαμε.
Εμείς δουλέψαμε και προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι, με έναν και μοναδικό σκοπό, την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτό απαιτεί το ειδικό βάρος της ομάδας. Ξέρουμε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι οι παίκτες θα ανταποκριθούν και θα ανταπεξέλθουν θετικά και σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
Μαθαίνω ότι θα μας υποστηρίξει και ο κόσμος. Πάντα τον θέλουμε δίπλα μας και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, για μια ακόμη φορά,για την βοήθειά τους στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.
Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής».
Για τον αν έχει καλύτερη εικόνα για την Ιστιαία, σε σχέση με τον προηγούμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Αστέρα Πετριτή:
«Έχουμε καλύτερη εικόνα για τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή. Είναι αλήθεια, πως με τον Αστέρα Πετριτή δεν είχαμε πολλές πληροφορίες. Με την Ιστιαία μάθαμε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, όπως έμαθαν και αυτοί για μας. Δεν μένει τίποτα κρυφό»
Για το πώς περιμένει να αγωνιστεί η Ιστιαία:
«Δεν γνωρίζω πως θα αγωνιστεί η Ιστιαία και με ποια φιλοσοφία, όμως εμείς από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε συνθήκες και οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού βρούμε απέναντί μας».
Για το πώς σχολιάζει τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:
«Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα. Δεν μπορώ να κρίνω τα αποτελέσματα, γιατί δεν ξέρουμε πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες αυτή την εποχή και γι’ αυτό είδαμε και πολλά «διπλά». Σίγουρα αυτή η κατάσταση ευνοεί τις φιλοξενούμενες ομάδες».
Για το τι ζητά από τους παίκτες του: «Να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί. Δεν επιτρέπονται λάθη. Να μην βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας. Αυτό λέω στους παίκτες μου».
Για το τι αρνητικό θα απομόνωνε από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Πετριτή:
«Θα απομόνωνα το κομμάτι από το 65′ μέχρι το 80′, που χαλαρώσαμε μετά το 2-0 και μας τιμώρησε η μπάλα. Στην ουσία το γκολ το βάλαμε μόνοι μας. Αυτό το κομμάτι δεν θέλω να το ξαναδώ. Δεν θέλω να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα τέτοια γκολ σαν κι αυτό με τον Αστέρα».
Για τις δηλώσεις του κ. Μποτσιβάλη για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή και τον εκνευρισμό που τον διέκρινε:
«Ο κ. Μποτσιβάλης για να έχει αυτά τα νεύρα είχε κάποιο λόγο. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο».
Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν:
«Θα δούμε στην αυριανή προπόνηση. Οριστικά ο Ντα Κόστα δεν είναι στην αποστολή και μάλλον ο Μπρίτος, εκτός κι αν έρθει σήμερα η μπλε κάρτα. Ο Κόκας και ο Ζώνας έχουν μπει στο πρόγραμμα και αύριο θα αποφασίσουμε, αν θα ταξιδέψουν στην Ιστιαία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις