Τζαναβάρας: Πίστευα ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να μην ήταν όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, πήρε ωστόσο τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»:

 
 

«Έλεγα όλη την εβδομάδα πως θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι και δικαιώθηκα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική και το έχω ζήσει το έργο. Δεν χρειάζεται έπαρση. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν αιφνιδιαστήκαμε στο 4ο λεπτό μετά από ένα χτύπημα κόρνερ, δεχθήκαμε το γκολ, οπότε είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια αρνητική ψυχολογία. Ευτυχώς όμως καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, όμως δεν ήμασταν αυτοί που θα ήθελα. Ο κόσμος βοήθησε παρά πολύ και τον ευχαριστούμε.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα μετά το ημίωρο, καθώς έβλεπα μια δυσλειτουργία στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας. Ευτυχήσαμε με τον Μπρίτος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να κάνει το γκολ, για να επανέλθει η ψυχολογία στην ομάδα. Ζήτησα από τους παίκτες μου να δείξουν υπομονή, ήξερα ότι θα σκοράρουμε και το πετύχαμε.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, μπορεί να μην ήταν τόσο καλοί όσο θα ήθελα, προσπάθησαν όμως.

Ο Μπρίτος είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει τεχνική, ποιότητα στα πόδια του, σκοράρει, έχει ταχύτητα, θα μας βοηθήσει σίγουρα. Μόλις το Σάββατο ήρθε η μπλε κάρτα του, τον χρησιμοποίησα και μας δικαίωσε».

Θ. Γουρνάς: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ιστιαίας, Θανάσης Γουρνάς, τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, καθώς δικαιούταν το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ καταφέρθηκε και κατά της διαιτησίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους. Δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία θεωρώ πως δεν έπρεπε να μετρήσουν. Δεν μ’ αρέσει να κρίνω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει, όμως έχω μια ένσταση και στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Το πρώτο τέρμα του αντιπάλου είναι επιθετικό φάουλ και στο δεύτερο υπάρχει οφσάιντ, με τον Φλίγκο να είναι εκτεθειμένος πριν σκοράρει. Η ομάδα μου άξιζε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας τον δικαιούμασταν.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με κόσμο και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μια ομάδα που έχει κατέβει στο πρωτάθλημα για να ανέβει κατηγορία. Εμείς ερχόμαστε από τις τοπικές κατηγορίες και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Είχαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες, τον Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν κλειστήκαμε πίσω και παίξαμε ανοιχτά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις