Ν. Θεοδοσιάδης: “Αν είχαμε πετύχει το γκολ με τον Νάκα…”

Στο δοκάρι της ομάδας του στις αρχές του 2ου ημιχρόνου αλλά και στη φάση, όπου η Νίκη προηγήθηκε, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Θεοδοσιάδης που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν οι στιγμές που έκριναν την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Θεοδοσιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Νίκη που βρήκε τους Βολιώτες νικητές με σκορ 3-0:

«Αν δει κανείς το σκορ θα νόμιζε κανείς πως η Νίκη είχε μία εύκολη επικράτηση. Επί 70 λεπτά μέχρι η Νίκη να πετύχει το γκολ το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα μας. Η Νίκη μας απείλησε από κάποιες στημένες φάσεις. Εμείς προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση, τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο δύο με τρεις φορές δυστυχώς όμως αυτές οι προσπάθειες δεν κατέληξαν σε κάποιο γκολ ώστε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το παιχνίδι είχε φτάσει στο 70′ από ένα λάθος μας η Νίκη πέρασε μπροστά στο σκορ, ενώ εμείς είχαμε μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Νάκα. Αν εκεί έμπαινε το γκολ το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για τη Νίκη. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, παρόλο που είχαμε το αριθμητικό, πλεονέκτημα ήμασταν πάρα πολύ κακοί, απείθαρχοι μέσα στο γήπεδο και η Νίκη κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, να κλειδώσει τη νίκη της και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.

Εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε μια ομάδα. Το παιχνίδι αυτό έχει περάσει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Να ευχηθώ στον φίλο μου τον Λεωνίδα καλή συνέχεια. Σίγουρα η Νίκη είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μακάρι να πετύχει τους στόχους της».

Για τη φάση με τον Νάκα: «Έτσι γρήγορα όπως το είδα θεωρώ ότι είναι οφσάιντ, γιατί ήμουν και κοντά στη φάση. Θεωρώ ότι η επαναφορά ήταν οφσάιντ, αλλά θα το δούμε καλύτερα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα διαιτησίας. Η διαιτησία ήταν καλή σήμερα».

Για το σκορ: «Με βάση την εικόνα των 70′ πρώτων λεπτών εμείς οι ίδιοι αδικήσαμε τους εαυτούς μας το τελευταίο εικοσάλεπτο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις