Μοιρασιά στο ντέρμπι της Κατερίνης

Πιο ψυχωμένος και με με μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη ο νεανικός Πιερικός, κατάφερε να παραμείνει αήττητος για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, απέναντι σε μια Πύδνα που δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει τις πλούσιες αρετές της μένοντας μακριά απο τον καλό της εαυτό.

Για μια ακόμη φορά τα παιδιά του Μιχάλη Ζιώγα χειροκροτήθηκαν στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, ενώ η ομάδα του Αποστόλη Στύλου θα πρέπει να μετατρέψει σε μια κακή παρένθεση το παιχνίδι με τον Πιερικό και να προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κίτρος.

Ο Πιερικός μπήκε πιο “ζεστός” και είχε δοκάρι στο 7΄σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλίδη.

Στο 24΄καλή επιθετική προσπάθεια για τους Κατερινιώτες και επικίνδυνη σέντρα του Μπαρούτα, για να περάσει η μπάλα χωρίς να τη βρεί κάποιος συμπαίκτης του.
Καλό σουτ του Κυπαρίσση στο 27΄πέρασε άουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά. Ενώ λίγο αργότερα στο 30′ κεφαλιά του Λαζόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Δύσκολη σέντρα του Κόλα προς την εστία του Σολεϊμεζόγλου θα περάσει ανεκμετάλλευτη στο 32΄.

Πέναλτι υπέρ της Πύδνας στο 35΄ σε ανύποπτο χρόνο και σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του Κίτρους, ο διαιτητής έδειξε τη βούλα και κιτρίνισε τον παίκτη του Πιερικού Λούγκο για σπρώξιμο επάνω στον Κωτσιόπουλο.

Ένα αυστηρό πέναλτι που ξεσήκωσε τους φιλάθλους της Κατερινιώτικης ομάδας κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλου για την …έμπνευση του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πετρουζέλης που έκανε το 0-1.

Σούτ ο Λούγκος στο 67΄στα χέρια του Αλυσανδράτου που μπλόκαρε.

Μεγάλη ευκαιρία της Πύδνας να διπλασιάσει τα τέραματά της στο 70′ όταν σε σούτ του Κυπαρίσση βγήκε στην πορεία της μπάλας ο Ιορδανίδης και δε τη βρήκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από την εστία του τερματοφύλακα του Πιερικού.

Πολύ μεγάλη απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε σουτ του Ιορδανίδη.

Στο 79΄ο Πιερικός θα ισοφαρίσει με τον Καμαρά. Ο παίκτης του Πιερικού πήρε αρχικά την κεφαλιά από σέντρα μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια στην επαναφορά της, ισοφάρισε σε 1-1.

Από σέντρα του Κοκονόζι στο 82΄ο Πιερικός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον Καραμανώλα.

Μεγάλη απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε κοντινό σουτ του Κατσιαμήτα στις καθυστερήσεις.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μάρκο, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Γελαδάρης (62΄ Κοκονόζι), Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (65΄Καμαρά), Λούγκος και Παρδάλης (46΄ Καραμανώλας Εμ).

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Τζημογιάννης, Πετρουζέλης, Παυλίδης, Μενεγκούσο, Στεφανίδης (16΄λ.τ. Κυπαρίσσης Ν.), Ιορδανίδης (80΄Κατσιαμήτας) και Μακράκης (64΄Δήμας).

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις