Αστέρας Πετριτή: Το μέγεθος και η ιστορία της Νίκης…

“Το μέγεθος και η ιστορία της αντιπάλου είναι τέτοια, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις” αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Αστέρα Πετριτή, για την Νίκη Βόλου που είναι η επόμενη αντίπαλος για την κερκιραϊκή ομάδα. Παράλληλα μέσω του δημοσιεύματος η διοίκηση του Αστέρα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Κέρκυρας να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα, καθώς πλέον ο σύλλογος του Πετριτή εκπροσωπεί το νησί και όχι μόνο το χωριό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Έπομενη αναμέτρηση για τον Αστέρα μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League II είναι την Κυριακή 09-10-2016 και ώρα 16.00, όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι την ομάδα της Νίκης Βόλου. Το μέγεθος και η ιστορία της αντιπάλου είναι τέτοια, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Η προετοιμασία του Αστέρα για αυτό το παιχνίδι θα γίνει με δύο προπονήσεις στην φυσική του έδρα στον Πετριτή και με άλλες δύο στο Ενωσιακό γήπεδο Κανονίου. Όχι μόνο ο κόσμος του Αστέρα και οι “πιράνχας”, αλλά όλος ο κόσμος του νησιού πρέπει να βρεθεί εκεί να στηρίξει την κερκυραϊκή ομάδα, γιατί ο ποδοσφαιρικός Συλλογος του Αστέρα δεν αντιπροσωπεύει πια μόνο ένα χωριό αλλά ένα ολόκληρο νησί, στηρίζοντας και πιστεύοντας το κερκυραϊκό στοιχείο.”