Αστέρας Πετριτή: Το μέγεθος και η ιστορία της Νίκης…

“Το μέγεθος και η ιστορία της αντιπάλου είναι τέτοια, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις” αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Αστέρα Πετριτή, για την Νίκη Βόλου που είναι η επόμενη αντίπαλος για την κερκιραϊκή ομάδα. Παράλληλα μέσω του δημοσιεύματος η διοίκηση του Αστέρα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Κέρκυρας να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα, καθώς πλέον ο σύλλογος του Πετριτή εκπροσωπεί το νησί και όχι μόνο το χωριό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Έπομενη αναμέτρηση για τον Αστέρα μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League II είναι την Κυριακή 09-10-2016 και ώρα 16.00, όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι την ομάδα της Νίκης Βόλου. Το μέγεθος και η ιστορία της αντιπάλου είναι τέτοια, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Η προετοιμασία του Αστέρα για αυτό το παιχνίδι θα γίνει με δύο προπονήσεις στην φυσική του έδρα στον Πετριτή και με άλλες δύο στο Ενωσιακό γήπεδο Κανονίου. Όχι μόνο ο κόσμος του Αστέρα και οι “πιράνχας”, αλλά όλος ο κόσμος του νησιού πρέπει να βρεθεί εκεί να στηρίξει την κερκυραϊκή ομάδα, γιατί ο ποδοσφαιρικός Συλλογος του Αστέρα δεν αντιπροσωπεύει πια μόνο ένα χωριό αλλά ένα ολόκληρο νησί, στηρίζοντας και πιστεύοντας το κερκυραϊκό στοιχείο.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις