Παρακολούθησαν την προπόνηση της Ακαδημίας Τζαναβάρας και Παπαϊωάννου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο γυμναστής της ομάδας Χρήστος Παπαϊωάννου επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με τα τμήματα υποδομής. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει σχετικά:

«Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά επισκέφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ομάδος κ. Παπαϊωάννου Χρήστο.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και των επαφών του τεχνικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομάδος με τους προπονητές των μικρών αθλητών μας, που ξεκίνησε φέτος.
Η παρουσία τους αποδεικνύει αφενός το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου και αφετέρου το ενδιαφέρον που δείχνει ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου για την σωστή εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Είναι επίσης μια ακόμη ευκαιρία πιο στενής επαφής και γνωριμίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.
Ο κ. Τζαναβαρας και ο κ. Παπαϊωάννου παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και της ομάδος του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαπίστωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνου Αχιλλέα, Θεοδωρόπουλο Αντώνιο, Κάβουρα Δημήτριο, Ζάχο Δημήτριο, και Καλογριά Σπύρο να συμμετάσχουν στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν άμεση επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί όλη την αγωνιστική περίοδο και θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου να συμμετέχουν στις προπονήσεις, ώστε ο κ. Τζαναβαρας να έχει πλήρη γνώση για το έμψυχο υλικό που υπάρχει στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις