Μ. Παρασκευοπούλου και Τ. Μαρινάγης στο Δ.Σ. της ΚΟΕ

Με πανηγυρικό τρόπο επανεκλέχθηκε η διοίκηση του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, για την επόμενη τετραετία, κατά τη γενική συνέλευση των συλλόγων της ΚΟΕ, σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ. έχει και ο Βόλος μια και η αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ Μαρία Παρασκευοπούλου εκλέχθηκε ως τακτικό μέλος, ενώ ο πρόεδρος του Ο.Υ.Κ.Β. Τάσος Μαρινάγης εξελέγη

στα αναπληρωματικά μέλη.
Επί 144 ψηφισάντων εκπροσώπων σωματείων της Ομοσπονδίας, το υπό τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο διοικητικό σχήμα που ήταν και το μοναδικό που κατήλθε στις εκλογές, έλαβε 127 ψήφους. Οι σταυροί προτίμησης για τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. ήταν: Δημήτρης Διαθεσόπουλος 127, Γιώργος Κατσαρός 115, Ηλίας Ξιάρχος 104, Άννα Μαρκοπούλου-Μωραΐτη 101, Δημήτρης Σαρακατσάνης 99, Μιχάλης Υδραίος 89, Σπύρος Μίχας 86, Δημήτρης Γιακουμάτος 85, Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδου 83, Δημήτρης Μιχαηλίδης 83, Δημήτρης Γρυπάρης 82, Ανδρέας Ζώτος 82, Θόδωρος Μουστακαρίας 81, Γιώργος Παπαδόπουλος 79, Λεωνίδας Μπατάκης 78, Αριστείδης Παπαδόπουλος 78, Χριστίνα Ρουσσίδου 78, Πανίκος Χρυσοστόμου 78, Νίκος Στελίου 77, Μαρία Παρασκευοπούλου 76, Χρήστος Μανέτας 76.
Οι σταυροί προτίμησης για τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. ήταν: Ηλίας Μάλαμας 103, Τάσος Μαρινάγης 83, Δημήτρης Φαραντούρης 77, Αναστασία Μέτσιου 71, Δημήτρης Πατατανές 70.
Το νέο Δ.Σ. έχει ανανεωθεί και αυτό ακριβώς σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που ο ίδιος βρίσκεται στην προεδρία από το 1984 (με ένα διάλειμμα τη διετία 1991-1993).
«Γνώμονας του νέου Δ.Σ. θα είναι η ανοδική πορεία να συνεχιστεί, με την επιπλέον αναβάθμιση του επιπέδου των αθλημάτων μας, τις υψηλές και μεγάλες διακρίσεις των αθλητών μας και των σωματείων μας, για την εμπιστοσύνη και των οποίων ευχαριστούμε.
Στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μετέχουν πέντε νέα τακτικά μέλη και άλλα δύο νέα αναπληρωματικά, που σημαίνει ότι υπήρξε και σημαντική ανανέωση της τάξης του 30% συνολικά.
Σε αυτά τα επτά νέα πρόσωπα, υπάρχουν τέσσερις που ήταν αθλητές υψηλού επιπέδου. Οι δύο, Μουστακαρίας και Μαρινάγης στην υδατοσφαίριση και οι άλλοι δύο, οι Μάλαμας, Στελίου στην κολύμβηση. Ο 5ος, ο Ανδρέας Ζώτος, είναι ο Νέστωρ των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης, ο πρώτος που εισέρχεται στο Δ.Σ. και τυγχάνει καθολικής αποδοχής, με την τεράστια προσφορά που έχει στο άθλημα.
Οι υπόλοιποι δύο, από τους επτά νέους, προέρχονται από την Περιφέρεια, με πολύχρονη διοικητική πείρα και προσφορά στα αθλήματα μας».

Ανακοίνωση του ΝΟΒΑ
Για την επιτυχία της αντιπροέδρου του, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο ΝΟΒΑ. Το κείμενο έχει ως εξής: «Την περασμένη Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το Καταστατικό. Την ίδια μέρα έγιναν και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για την τετραετία 2016-2020.
Τον ΝΟΒΑ εκπροσώπησαν η αντιπρόεδρος κ .Μαρία Παρασκευοπούλου με αναπληρωματικό τον κ. Κωνσταντίνο Κουτρομάνο. Η κ. Μαρία Παρασκευοπούλου ήταν υποψήφια για τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της ΚΟΕ. Ψήφισαν 144 εκπρόσωποι σωματείων για τα 21 τακτικά μέλη του Δ.Σ. και τα 5 αναπληρωματικά. Η κ. Μαρία Παρασκευοπούλου εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. την συγχαίρουν και της εύχονται καλή επιτυχία στα καθήκοντά της».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις