Σιδερόπουλος: «Η πιο ποιοτική ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει η Νίκη»

Ως την πιο ποιοτική και καλοδουλεμένη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα ο Αστέρας Πετριτή, χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου, ο Σάββας Σιδερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Κέρκυρα, που βρήκε νικητές τους “Βολιώτες”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Πετριτή:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για τη νίκη που πέτυχε. Βγάλαμε ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε στα πέντε πρώτα παιχνίδια ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Σε γενικές γραμμές προσπαθήσαμε, αλλά κάποιοι πρέπει ν’ αλλάξουν νοοτροπία.

Πρέπει να καταλάβουμε σε ποια κατηγορία παίζουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Όσον αφορά το παιχνίδι αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα, καλοδουλεμένη που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Θα μπορούσε η ιστορία να καταγράψει ότι η ομάδα του Αστέρα έχασε 2-1 από τη Νίκη. Όμως δεχθήκαμε κι ένα τρίτο γκολ κι εκεί χάλασε η ωραία προσπάθεια που κάναμε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης, να πετύχει τον στόχο της γιατί πραγματικά ήταν από τις πέντε ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η πιο καλοδουλεμένη και η πιο ποιοτική, χωρίς να θέλω να κολακέψω τον συνάδελφο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις