Νίκη με ανατροπή για τον Παγασητικό στην Αγ. Παρασκευή με 1-2

Νίκη εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή με σε διάστημα επτά λεπτώνγια τον Παγασητικό, που επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με 2-1, σε μια αναμέτρηση που χάθηκαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και κάθε αποτέλεσμα ήταν πιθανό…

Η ομάδα των Αλυκών μετά την ήττα της πρεμιέρας από το ΓΣΑ, μετρά δυο ισοπαλίες, εκτός-εντός και τη σημερινή νίκη εκτός, δείχνοντας αν μη τι άλλο, δυσκολοκατάβλητη.
Από την άλλη οι χαμένοι της σημερινής αναμέτρησης απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να αυξήσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή, μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας στη Σκόπελο. Τα ανεπανάληπτα τετ α τετ που χάθηκαν, των Παπουτσή, Καραγιάννη και Στ. Μαλακασιώτη που είχε κι οριζόντιο δοκάρι στο α’ μέρος, μπορεί να στέρησαν βαθμούς και μάλιστα εντός έδρας, ωστόσο δείχνουν ότι η ομάδα της Αγ. Παρασκευής είναι σε ανοιχτή πορεία και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο
Η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο κι εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των νεαρών και άπειρων παικτών της Αγ. Παρασκευής να τελειώσουν το παιχνίδι.
Το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Παπακώστας από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή στο 14′.
Η επόμενη κομβική στιγμή το παιχνιδιού ήταν η ανατροπή του Περιβολιώτη από τον Παπακώστα, που καταλογίστηκε ως πέναλτι στο 33′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρουμπάτης που έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στην αμέσως επόμενη φάση (34′) ο Στ. Μαλακασιώτης έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα Καγιάννη, όμως η μπάλα αφού πρώτα αναπήδησε στο έδαφος, στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι.
Στο β μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικότατες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, ώσπου μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα Μαλλιαρού, που έχασε τη μπάλα από την κατοχή του, έδωσε την ευκαιρία στο Ρουμπάτη να κάνει το 1-1 στο71′. Η ολική ανατροπή έγινε επτά λεπτά αργότερα, όταν από κόρνερ του Θάνου, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή, πέτυχε με σουτ το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Χατζόγλου (46′ Τσιγκλιφής), Γιάτσιος, Κλώθος, Σιγάλας Κουσιαρής (65′ Κωτσέλος), Μαλακασιώτης, Παπακώστας, Παπουτσής (78′ Λιάτσικος), Μαρμαρινός, Καραγιάννης
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Τσορμπαντζής, Καψιώτης (Καψιώτης Β. Μιχαλόπουλος), Λάιος, Μπραχόλι. Θάνος, Περιβολιώτης (46′ Ρηγίνος), Μπούρντα, Ρουμπάτης (60′ Σίμος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις