Νίκησαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ, 2-1 την Εύβοια

Με το δεξί στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων μπήκαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ, οι οποίοι στο ΕΑΚ Βόλου νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ευβοίας με 2-1, ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο. Στην επανάληψη

η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ήταν καλύτερη, επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ να «κλειδώσει» τη νίκη στο 80′, όταν και προηγήθηκε με 2-0, για να μειώσουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις.
Το 1-0 έγινε στο 65′ από τον Μπάλλα με πλασέ μέσα από την περιοχή. Σε φάση διαρκείας οι Δημόπουλος και Φουρκιώτης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τον τερματοφύλακα Τζουβάρα να αποκρούει, όμως στην τρίτη προσπάθεια ο Μπάλας βρήκε δίχτυα.
Το γκολ βοήθησε τους παίκτες της ΕΠΣΘ να παίξουν πιο ελεύθερα, να κυνηγήσουν και δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχαν στο 80′ με πέναλτι. Ο διαιτητής καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών» σε χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ευστόχησε, γράφοντας το 2-0.
Στο 91′ ο Στούπας ήταν αυτός που μείωσε το σκορ για την ΕΠΣ Ευβοίας.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κοντογιωργάκης, Πρώιος, Κλώθος, Μπιρμπίλης (81′ Ρέλλος), Θεοδωρόπουλος, Λιάτσικος, Κόφφας (68’Δουλάς), Νιαώτης, Τιμπλαλέξης (46′ Δημόπουλος), Μπάλλας, Φουρκιώτης.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Τζουβάρας, Χαλιώτης, Στρατής, Παπαγεωργίου (60′ Μολές), Σταθαράς, Τσάλλας (80′ Φουρλής), Νικολάου, Στούπας, Αθανασίου, Ζάκος, Πατερίτσας (46′ Καλέτζης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις