Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 6ης Αγωνιστικής (αποτελέσματα)

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, με θριαμβευτή τον Πύρασο που κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κορυφής επικρατώντας με 2-0 επί του Γ.Σ. Αλμυρού, σπάζοντας το σερί νικών που είχαν οι πρωτοπόροι από την αρχή του Πρωταθλήματος…

με τη διαφορά πλέον να μειώνεται στον πόντο. Από κοντά ακολουθεί κι ο Διαγόρας, που συγκατοικεί με τον Πύρας στη 2η θέση με 14 βαθμούς, καθώς πέρασε από τη Σούρπη με 2-1 επί του Αίαντα.
Στα σημαντικά της αγωνιστικής η «γκέλα» του Σαρακηνού που ηττήθηκε από τον Άρη με 2-3, με την ομάδα των Μελισσατίκων να μετρά ένα εντυπωσιακό σερί 3Χ3 και μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους.
Σημαντική και η νίκης της Αγ. Παρασκευής επί του Θησέα με 4-3, σε μια αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές, που διατηρεί την ομάδα της Αγριάς στον ένα βαθμό, καθιστώντας την μια από τις αρνητικές εκπλήξεις του πρωταθλήματος.
Πρωτεσίλαος Σκιάθος και Ακρόπολη Διμήνι παρέμειναν σε λευκές ισοπαλίες, με την ομάδα του Σέσκλου να διατηρεί το σερί των 32 αγώνων χωρίς ήττα!
Στη βάση του βαθμολογικού πίνακα ο Απόλλωνας Καναλίων παραμένει χωρίς βαθμό, αφού γνώρισε νέα ήττα, από τον Ηρακλή αυτή τη φορά (1-3), ο οποίος με τον Κυριάκο Κοκκινάκη στον πάγκο του χτίζει νέο σερί.
Τέλος, το παιχνίδι Σκόπελος- Παγασητικός αναβλήθηκε, λόγω προβλήματος που υπήρχε με τα δρομολόγια των πλοίων, που δεν έδιναν στη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ταξιδέψουν αυθημερόν για ν’ αγωνιστούν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Ακρόπολη – ΑΕ Διμηνίου 0-0
Αγ. Παρασκευή – Θησέας 4-3
Σαρακηνός – Άρης Μελ. 2-3
Πρωτεσίλαος – Σκιάθος 0-0
Αίας Σούρπης – Διαγόρας 1-2
Πύρασος – Γ.Σ. Αλμυρού 2-0
Απόλλων Καναλίων – Ηρακλής 1-3
Σκόπελος- Παγασητικός (αναβολή)

Η επόμενη 7η αγωνιστική (5-6/11)
Α.Ε. Διμηνίου-Παγασητικός
Διαγόρας-Ακρόπολη
Άρης-Σκόπελος
Γ.Σ. Αλμυρού-Αίας
Θησέας-Σαρακηνός
Ηρακλής Β.-Πύρασος
Σκιάθος-Αγ. Παρασκευή
Απόλλων-Πρωτεσίλαος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις