Μεταγραφές… ως το τέλος, για Σαρακηνό

Οι παράγοντες του Σαρακηνού φέτος και μετά την αλλαγή διοίκησης, μας έχουν συνηθίσει σε ευχάριστους αιφνιδιασμούς με την απόκτηση παικτών υψηλών προδιαγραφών. Το ίδιο έπραξαν ως την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, επιδιώκοντας να ενισχύσουν όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα τους. Έτσι η διοίκηση του Ν. Βαβανέλου σε συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας Γ. Φασουράκη, πρόσθεσαν…

τις δυο τελευταίες πινελιές στο ρόστερ, με την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών πολύ ικανών και γνωστών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μαγνησίας, τους Στάθη Νιάωτη κι Αλέξανδρο Μόκια (φωτό).
Ο 19χρονος μεσοεποθετικός Στάθης Νιαώτης αποκτήθηκε από το Μαγνησιακό, αγωνίζεται και στα δυο άκρα της επίθεσης και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τους δυο «μεγάλους» συλλόγους της πόλης μας Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, που τον είχαν εντάξει στα τμήματα υποδομής τους.
Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο 22χρονος Αλέξανδρος Μόκιας, που έχει συνεργαστεί τα 4 προηγούμενα χρόνια με το Γιάννη Φασουράκη στον Ηρακλή Βόλου και είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις, σε όλες τις θέσεις στο πίσω μέρος του γηπέδου, αφού αγωνίζεται ως στόπερ, δεξί μπακ κι αμυντικό χαφ.
Ο Αλ. Μόκιας που είναι τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το καλοκαίρι είχε «κλείσει» στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, ωστόσο επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιτρέψει στην πόλη μας. Οι παράγοντες του Σαρακηνού δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη κι αποφάσισαν να εντάξουν ακόμα ένα σημαντικό παίκτη στο ρόστερ τους, αποδεικνύοντας ότι θα προσπαθήσουν να πάνε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις