Παρελθόν ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή Βαγγέλης Αγγελής. Ο Αγγελής αποχώρησε από την ομάδα στην οποία ανήκε από τις αρχές του καλοκαιριού όταν και αυτή χτίστηκε για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Να τονίσουμε ότι δεν έπαιξε ρόλο στις μεταγραφές του καλοκαιριου καθότι είχε διεκπεραιωτικό ρόλο. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν το τελευταίο που παρακολούθησε αφού ειδοποιήθηκε ότι διεκόπη η συνεργασία του με την ομάδα παραμονές της αναμέτρησης με τους “ερυθρολεύκους”.

Τέλος ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς δεν θέλησε να δηλώσει κάτι επι του θέματος καθώς πάνω από όλα προέχει η ηρεμία του συλλόγου ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το athleticlarissa  ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Αγγελής έδωσε διευκρυνίσεις σχετικά με την παραίτηση του από τον σύλλογο.

Όπως είπε, μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου υπέβαλε την παραίτησή του που δεν έγινε αποδεκτή και αποφασίστηκε από κοινού να αποχωρήσει μετά το ματς με τους Βολιώτες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αγγελή:

«Μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου υπέβαλα την παραίτησή μου στην διοίκηση της ομάδας η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Αποφασίσαμε να παραμείνω για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην συνέχεια αποχώρησα χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα. Όλα καλά. Χαιρέτησα τους πάντες και έφυγα».