Ψάχνει καλή εμφάνιση ο Σαρακηνός κι ευχαριστεί Β. Τζέκα

Ψάχνοντας τον καλό του εαυτό, ο Σαρακηνός υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στο ΕΑΚ την ομάδα της Σκιάθου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Γ. Φασουράκη, πήρε…

την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ νικώντας στις καθυστερήσεις τον Ιάσονα Αλ. Μεριάς, όμως το γκολ που πέτυχε ο Καλαμάτας σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, που σημαίνει ότι η ομάδα επιβαρύνθηκε από την προσπάθεια που κράτησε σε όλο το 90λεπτο.
Επιπλέον, ο Γ. Φασουράκης πέραν της κόπωσης, έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός αγώνα θα είναι ο Σουλιώτης που εκτίει τιμωρία λόγω κόκκινης κάρτας, αμφίβολοι λόγω διαφόρων προβλημάτων οι Τσεκούρας, Κωνσταντάκος, Μπαρμπούτας Τσαρδακάς, ενώ ο Σούδης θα είναι σίγουρος απόντας, καθώς συμμετέχει σε στρατιωτική άσκηση.
*Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά, για τη μεγάλη προσφορά του στο Σύλλογο, τον πρώην Πρόεδρο Βασίλη Τζέκα, ο οποίος δείχνει έμπρακτα ότι δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται εντός της μεγάλης οικογένεια του Σαρακηνού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις