“Χιτσκοκικό” φινάλε στο Σαρακηνός- Σκιάθος

Σε αναμέτρηση που είχε φινάλε γκραν-γκινιόλ σήμερα στο ΕΑΚ, το αποτέλεσμα άλλαξε δυο φορές στις καθυστερήσεις και τελικά ο Σαρακηνός επικράτησε 2-1 της Σκιάθου, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63′, ισοφαρίστηκαν στο 90+1 και κέρδισαν με γκολ μετά τη σέντρα (90+2) σε ενα ματς με φινάλε αξέχαστο…

«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε» η ατάκα που ακούστηκε από την πλευρά των γηπεδούχων μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. 

Από την πλευρά της η Σκιάθος θα μπορούσε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας, δεδομένου ότι ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο ακόμα κι αν δεν τα κατάφερε, η ομάδα του Θ. Βλαχόπουλου δείχνει ότι είναι συνεχόμενα σε ανοδική πορεία και το καλό σερί αποτελεσμάτων είναι απλά θέμα χρόνου.

Το 1-0 έγινε στο 63′ με πλασέ του Δημητριάδη κι αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια. Η ισοφάριση (90+1) από τον Νικολαΐδη, ήρθε μετά από λάθος στο κέντρο του γηπέδου για το Σαρακηνό, ακολούθησε βαθιά μπαλιά του Σαρρή προς το χώρο που κινούνταν ο Νικολαΐδης, με τον σκόρερ να πετάγεται ανάμεσα στον τερματοφύλακα Γράντα και τον Τσαγκαρα και να «τσιμπά» τη μπάλα με το κεφάλι, στέλνοντάς της στ’ αντίπαλα δίχτυα.
Το τελικό 2-1, διαμορφώθηκε αμέσως μετά τη σέντρα της ισοφάρισης, όταν έγινε επιθετική προσπάθεια με το Βαλωτή, ο οποίος έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Νιαώτης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1, αποτελώντας τη «χρυσή αλλαγή» του Γ. Φασουράκη.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Καλαμάτας, Ντουκώλη (68′ Νιαώτης), Σαμαράς (90′ Δουλάς), Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Μπλούχος (75′ Ρέλος)
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Σταμέλος (80′ Βεργίνης), Τζελάι (68′ Γιουράκης), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Τάσος, Γαζέτης, Σαρρής, Φερετζέλης (56′ Νικολαΐδης), Μπάμπα.
*Η Διοίκηση του Σαρακηνού, εκφράζει τα συλλυπητήρια της για το χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μόσιου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις