Α’ ΕΠΣΘ: Έξι αλλαγές προπονητών, πόσο κοντά είναι ο επόμενος;

Πολύ δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και δικαιώνονται όσοι επιθυμούσαν να επιστέψει η διεξαγωγή του σ’ ένα όμιλο. Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόστος σ’ αυτή τη ζωή και διότι πάντα κάποιος «πληρώνει το μάρμαρο», οι προπονητές είναι εκείνοι που χρεώθηκαν τις πολλές εκπλήξεις και τα απρόσμενα αποτελέσματα ή την κακή εικόνα των ομάδων, πριν ακόμα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα…

να μετράμε ήδη έξι αλλαγές σε πάγκους, πριν παίξουμε την 9η αγωνιστική, η οποία για κάποιους είναι πολύ κρίσιμη, αφού στην πιάτσα ακούγεται ότι ήδη κάποιες ομάδες ψάχνουν για αντικαταστάτες κι αυτές είναι περισσότερες από μια… Ποίος θα είναι ο επόμενος δεν μπούμε να γνωρίζουμε, ας θυμηθούμε όμως τι έχει συμβεί ως σήμερα.

Ξεκινώντας από την κορυφή της βαθμολογίας και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, επισημαίνουμε την αντικατάσταση του Κώστα Σταματίου από το Θάνο Θεοδώρου στον πάγκο του Γ.Σ Αλμυρου, που προέκυψε με την αλλαγή της διοίκησης του Συλλόγου και σχετίζονταν με την κακή εικόνα στα φιλικά. Η αντικατάσταση του προπονητή έγινε πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα (31/8) .

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε με τον Κώστα Παπαστεργίου καΙ συνεχίζει με το Γιάννη Φασουράκη, ο οποίος πέρσι οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν ανανέωσε.
Ο Ηρακλής επέλεξε να ξεκινήσει τη σεζόν με τον Κώστα Μπαντά (που αντικατέστησε τον Γ. Φασουράκη) συνεχίζει με τον Κυριάκο Κοκκινάκη, μετά την παραίτηση του Κ. Μπαντά.
Ο Θησέας ξεκίνησε με τον Δημήτρη Κόφφα και συνεχίζει με το Κ. Παπαστεργίου, που είχε ξεκινήσει στο Σαρακηνό.
Πριν αρχίσει η σεζόν αλλαγές είχαμε στον πάγκο της Σκιάθου που προσλήφθηκε αρχικά ο Δημήτρης Ζιώγας, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Θανάση Βλαχόπουλο, πριν την έναρξη της σεζόν.
Χρονικά τελευταία εναλλαγή σε πάγκο είναι στην Ακρόπολη Σέσκλου, όπου μετά από εξαιρετική πορεία και δυο χρόνια στον πάγκο, παραιτήθηκε χτες ο Βαγγέλης Τάχος και συνεχίζει ως προσωρινός προπονητής ο Βαγγέλης Τσουκάλης. Η παραίτηση του Β. Τάχου βέβαια δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα, αλλά να κάνει με τη διαφορά φιλοσοφίας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις