Τα Λεχώνια υποχρέωσαν τη Μακρινίτσα στην πρώτη ήττα

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Πορταριάς, μεταξύ της Μακρινίτσας και των Λεχωνίων, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 0-1, υποχρεώνοντας την Μακρινίτσα στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν μόλις το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι.
Τα Λεχώνια από την πλευρά τους είχαν καλή οργάνωση και τακτική στο παιχνίδι τους, πέτυχαν το γκολ με τον Ρενάτο στο 25′ με σουτ από 40 μέτρα, ενώ νωρίτερα στο 20′ ο Κουβαράς εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Πρωτούλη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ στο 93′, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να μετρήσει και κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Η διοίκηση της ομάδας των Λεχωνίων παρέθεσε σήμερα το βράδυ δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Πρωτούλης, Βαρώτας (35′ λ.τρ. Πολύζος), Φράγγος, Κωνσταντινίδης, Σαρακατσάνος, Γακιάς (50′ Μεταξάς), Χρυσανθόπουλος (75′ Β. Κοντορίζος), Κανάβας, Παρίσης, Καλόγηρος, Ντελάκος.
ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Τόντας, Ντενίς, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριατζής, Βαλαρούτσος (65′ Βασιλείου, 95′ λ.τρ. Ξενάκης), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (82′ Καραγιάννης), Μπικοράρος.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες των Λεχωνίων πανηγύρισαν τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους στα αποδυτήρια, βγάζοντας και τις καθιερωμένες selfie

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις