«Λευκή» ισοπαλία… σε βραδινό αγώνα, για Σκόπελο κι Απόλλωνα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η βραδινή αναμέτρηση που έγινε υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο της Σκοπέλου, μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Απόλλωνα Καναλίων, με τους δυο αντιπάλους να μένουν στο 0-0. Το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο καλύτερης απόδοσης…

το πρώτο για τους γηπεδούχους και το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους. Γενικότερα, όμως, όσο περνούσε η ώρα και πλησίαζε το τέλος του αγώνα, δεν ρίσκαρε κανείς από τους δυο έχοντας στο μυαλό τους βασικά να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα…
Ικανοποιημένος δήλωσε για το αποτέλεσμα και το βαθμό που κατέκτησε η ομάδα του, ο προπονητής του Απόλλωνα Κ. Ρέπος, δεδομένων των συνθηκών, καθώς η αποστολή έφτασε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, επιβαρυμένη από το πολύωρο ταξίδι και την ταλαιπωρία που αυτό επέφερε, ενώ είναι γνωστά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το ρόστερ της. Αξιοσημείωτο ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Απόλλωνας δεν δέχτηκε γκολ.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να κερδίσουν την αναμέτρηση και μένουν στις κλασικές ευκαιρίες κυρίως του α΄ ημιχρόνου, όπου ο Δαλακιάρης βρέθηκε τρεις φορές σε πολύ πλεονεκτική θέση για να σκοράρει, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Μαρσέλο, Ασημάκης, Αλεξίου, Καραθανάσης, Χρυσάνθης Τριανταφύλλου, (46′ Ταφίλης), Συνοδινός, Χισάι, Δαλακιάρης, Σκιαθίτης (70′ Π. Χρυσοφός)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Πάλτσιος, Φέιζο, Γεωργουλάκος, Φώτου (75′ Καλαμίδας), Παναγιωτάκης, Γ. Μαστακούλης (60′ Χίντα), Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Μάρκου (60′ Ρακί)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις