Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής και παράλληλα επιστροφή στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να κερδίσουν το ματς για πολλούς λόγους.

Πρώτον, για να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεύτερον, για να μην επιτρέψει στην ομάδα της Σεβαστής να ξεφύγει στη βαθμολογία και τις ομάδες που τον ακολουθούν να τον ξεπεράσουν και να τον πλησιάσουν, εφόσον βέβαια κερδίσουν. Τρίτον, για να πάει η ομάδα με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Νίκη την επόμενη αγωνιστική. Τέταρτον, για να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας, που θέλουν να δουν και πάλι τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση. Πέμπτον, να αποδείξει την ανωτερότητά του, ως ομάδα.
Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες στο Βόλο, τέσσερις, και σε κανένα παιχνίδι δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Διαγόρας αν και νεοφώτιστος έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει ντεμπούτο ο Τίμος Καβακάς και θα ήθελε, όπως είναι φυσικό, να ξεκινήσει με το δεξί τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».
Η ενδεκάδα εκ των πραγμάτων να έχει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο προηγούμενο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του ομίλου, Κώστας Φλίγκος, είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει. Η απουσία του Φλίγκου είναι σημαντική, ωστόσο, στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.
Επίσης, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει ο Φελίπε Ντα Κόστα (έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη), με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο μέσο. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κατσούλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Στουρνάρας και το αριστερό ο Ιωαννίδης, Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τέλλος και Κωστόπουλος. Από τη στιγμή που ο Πότσι προπονήθηκε κανονικά και χθες, επιστρέφει και αυτός στην ενδεκάδα και μαζί με τον Οικονόμου θα αγωνιστούν στον άξονα. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Δωματάς και Σταύρου, ο Ντα Κόστα θα έχει επιτελικό ρόλο στην ομάδα, με τον Αναστασίου θα ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Παλιούρας, Α. Κόκας, Δ. Κόκας, Κολημήτρας, Ευθυμιάδης, Γκίτζιας, Πατσής, Στασινόπουλος, Ζώνας.
Πλην του τιμωρημένου Φλίγκου θα απουσιάσει και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Διαγόρας Σεβαστής
Χωρίς τους Τσιώμη και Βασιλειάδη θα ταξιδέψει σήμερα για το Βόλο η αποστολή του Διαγόρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Βολιώτες στο Πανθεσσαλικό και σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Πιερικό,δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα απουσίας πλήν των δυο προαναφερόμενων παικτών που δεν μετέχουν στην αυριανή αποστολή για την Νέα Ιωνία του Βόλου.
Η αποστολή αποτελείται απο 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα αποκλεισθούν πριν το παιχνίδι οι δυο:
Ίτσιος, Αλυσανδράτος, Τάχος, Χατζηκωνσταντίνου, Λαγδάρης, Τερζής, Καλουσίδης, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Καράμπελας, Κουντουριώτης, Τσαγκαράκης, Μυλωνάς, Ρένια, Βασίλιεβιτς, Μπενίσκος, Δεμηρτζόγλου, Σαμανίδης, Σκλιοπίδης, Αβραμίδης.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής είναι οι εξής:
Γενική είσοδος: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου».
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μανάσης, Κωτούλας (Τρικάλων)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις