Παραίτηση Π. Βαρβέκη από τη Δάφνη

Την παραίτηση του από τη θέση του προπονητή της Δάφνης, υπέβαλε ο Παντελής Βαρβέκης, που αποχωρεί από την ομάδα την οποία υπηρέτησε στο παρελθόν ως παίκτης και τώρα ως προπονητής.
Η λύση της συνεργασίας έγινε σε απόλυτα φιλικό κλίμα και μάλιστα κάνει εντύπωση ότι πέρα από τις ευχαριστίες του απερχόμενου προπονητή…

με όσους συνεργάστηκε, διοίκηση και ποδοσφαιριστές, εύχεται την επίτευξη των στόχων από την ομάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι θα είναι ο πρώτος που θα τις χειροκροτήσει. Η δήλωση αναλυτικά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Δάφνης κ. Χρήστο Τζιουμάκη και τα μέλη του ΔΣ Γεώργιο Τάκη, Στέργιο Καρακάνα, Μιχάλη Καρακάνα, Ιωάννη Τσάτσο και Μελέτη Γιούργα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προκειμένου να δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα της Δάφνης με σκοπό να πρωταγωνιστήσει.
Ευχαριστώ θερμά τους ποδοσφαιριστές μου για την άριστη συνεργασία, για τη συνέπειά τους, την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους.
Είναι τιμή για μένα ότι υπηρέτησα αυτό το Σύλλογο ως ποδοσφαιριστής κι ως προπονητής
Εύχομαι η ομάδα να ανακάμψει, να βρει το δρόμο του πρωταγωνιστή και να επιτευχθούν οι στόχοι της. Θα ήθελα να γνωρίζεται όλοι ότι θα είμαι ο πρώτος που θα την χειροκροτήσω.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις