Του “έσπασε” το αήττητο…

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Αγχιάλου που επικράτησε στο Κιούπι επί του Μαγνησιακού με 1-0, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γ. Παναγιωτόπουλου και η πρώτη ήττα του Μαγνησιακού…

Η Αγχίαλος συγκατοικεί πλέον στην τρίτη θέση του Βαθμολογικού πίνακα με τη Δήμητρα Ευξ., έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Σταθερά στην πρώτη θέση ο Μαγνησιακός, όμως με τη διαφορά να μειώνεται στον πόντο.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν γενικότερα πολύ καλά και με πίστη στο πλάνο, αλλά και στην τακτική τους κατάφεραν να πάρουν το πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, αποτέλεσμα.
Το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης, σημειώθηκε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση το ημιχρόνου (44′), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσέλιου και κεφαλιά του Καραγιώργου μέσα από την περιοχή.
Τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας είχε ο Μαγνησιακός στο 90′, όταν Τζίκας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεα της φάσης ο Καρακίτσιος πλάσαρε άουτ.
Από εκεί και πέρα υπήρξαν πολλά εκατέρωθεν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Αντωνίου. Συγκεκριμένα για δυο περιπτώσεις πέναλτι (σε χέρι στο τοίχος και σε χέρι μετά από σουτ) στέκονται οι γηπεδούχοι, αλλά και στο γεγονός, ότι κατά την άποψή τους ο διαιτητής ανέχτηκε τις πολλές καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, που έπεφταν συνέχεια κάτω, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, με αποτέλεσμα και να τους αδικήσει, αλλά και να τους εκνευρίσει.
Από την άλλη πλευρά οι παράγοντες της Αγχιάλου κάνουν λόγω επίσης για πέναλτι σε ανατροπή του Καπέσιου, για κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε πιο πριν στον αντίπαλο τερματοφύλακα που ανέτρεψε τον Καραγιώργο εκτός περιοχής και δεν δόθηκε τίποτα. Επίσης κάνουν λόγο και για υπερβολικό χρόνο της καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής πριν λήξει την αναμέτρηση, οι οποίες έφτασαν τα οκτώ λεπτά. Στο 5ο από αυτά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσακόγιας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Τσένα, Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Τσιάνος, Οικονόμου, Μάιπας, Θεοδωρόπουλος, Καρακίτσιος, Γκάκα (49′ Τζίκας)
ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Δελανδρέας, Λάζογλου, Απριγιάν, Μαυροπουλος, Σίμος, Τσέλιος, Τσακόγιας, Τσάμης(75΄Καπέσιος), Φούκης (78΄Μαγγιώρος), Σγατζής (81΄Βέτσικας), Καραγιώργος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις