Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Παναγιώτης Νάσης

Με την προσθήκη του Παναγιώτη Νάση ενισχύεται το τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας! Ο 46χρονος προπονητής τερματοφυλάκων, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν άργησε να βρει τον επόμενο «σταθμό»΄της προπονητικής του καριέρας, εντασσόμενος στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Πιερίας, πλάι στην Ανθούλα Σαββίδου και τον Νίκο Μπαγγέα. Μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι του Νάση με τη φόρμα του Αχιλλέα, είναι το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Πιερικό, του οποίου την εστία υπερασπίστηκε για πέντε χρόνια, ενώ έχει εργαστεί και στο τεχνικό τιμ της ομάδας, σε δυο διαφορετικές περιόδους.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αποτελεί την 8η ομάδα στην προπονητική διαδρομή του Νάση, ενώ ο ίδιος έχει ακόμη περάσει από Εθνικό Κατερίνης, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Κέρκυρα, Βέροια, Καλλονή, με τελευταίο «σταθμό» τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Α’ ΔΑΚ, ολοκληρώνεται με τη σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας η Ανθούλα Σαββίδου θα ανακοινώσει την αποστολή.

katerinisport.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις