Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό Β. το σημερινό με Αναγέννηση Καρδίτσας

Δυνατό τεστ αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου το σημερινό (25/8) φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, το οποίο θα αρχίσει στις 18.30. Ο Γιώργος Βαζάκας αναμένεται να κάνει και σήμερα διάφορα πειράματα και δοκιμές, δίνοντας και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.

Στο σημερινό φιλικό θα… …λάβει μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο Ρόι Νταγιάν, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο.

Ο φιλικός αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας αναμένεται να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο, καθώς για την Αναγέννηση είναι το πιο ενδιαφέρον αγωνιστικό τεστ απ’ όλα όσα έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Στην Καρδίτσα θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα και αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό ματς του Ολυμπιακού.

Στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα βρίσκονται οι Γκίτκος, Γεωργίου, Σταυράκης, Καρράς, Γιαλούσης, Ζέρης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κόμνος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Ακόστα, Γενγκά, Πόνσε, Καπετάνος, Κατσίκης, Γκέσιος, Νταγιάν, Ντινόπουλος, Κεσίδης, Κολημήτρας και Μπόρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις