Οι πρωτεργάτες της εκδήλωσης – παρουσίασης της νέας φανέλας της Νίκης

Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της Νίκης Βόλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ και όσοι βρέθηκαν στο club “Amaze” έφυγαν γεμάτοι «Νίκη» και ακόμα πιο υπερήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα.

Όμως θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και να μη δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σ’ αυτούς που μόχθησαν και ξενύχτησαν τις τελευταίες μέρες ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρωτεργάτης… …των παρουσιάσεων και επικεφαλής του τμήματος marketing, ο Νίκος Πολίτης. Τα βίντεο που δημιούργησε η ομάδα του, σκόρπισαν ρίγη υπερηφάνειας στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

Παρουσιάστρια και συντονίστρια της εκδήλωσης η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ελένη Ζούπη που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την όμορφη βραδιά.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει στελεχωθεί φέτος με ικανά άτομα που κάνουν τη διαφορά και έχουν το δικό τους μερίδιο στην αλλαγή επιπέδου της στο οργανωτικό της κομμάτι.

Το μόνο που μένει είναι οι φίλαθλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η Νίκη να βρεθεί εκεί που αξίζει, στη Super League.

Portiero για το GoalPost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις