Διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕ Διμηνίου

Σε νέα φάση αναμένεται να μπουν τα διοικητικά δρώμενα για την ΑΕ Διμηνίου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα από το καλοκαίρι προσπαθεί να βρει νέα διοικητική ταυτότητα και να συνεχίσει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης, έτσι ώστε από την επόμενη περίοδο να πρωταγωνιστήσει, όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια…

Η ως τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας σίγουρα είναι αξιέπαινη, αν αναλογιστή κάποιος, ότι ξεκίνησε προετοιμασία μετά το 15αυγουστο και με ρόστερ που δομήθηκε την τελευταία στιγμή, στηριζόμενο κυρίως σε νέα παιδιά. Η 10η θέση στην οποία κατατάσσεται η ΑΕ Διμηνίου, αλλά μόλις με 3 πόντους διαφορά από την 6η θέση όπου βρίσκεται η Ακρόπολη, μόνο τιμητική μπορεί να είναι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Διμηνίου, οι οποίοι εκτός από μεγάλη ποιότητα, επιδεικνύουν σοβαρότητα και υψηλή αγωνιστικότητα, με αποτέλεσμα να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, να έχουν κάνει αποτελέσματα- εκπλήξεις και να είναι γενικότερα πολύ δύσκολο να ηττηθούν.
Όμως, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Διμηνίου υπήρχαν διάφορα διοικητικά προβλήματα και σ’ αυτά είχε αναφερθεί ο Θ. Μακρής στις τελευταίες δηλώσεις του (εδώ), μετά την αναμέτρηση με τη Σκιάθο, κατά την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος προπονητής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε:
«Στη διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε σε θέματα εκτός γηπέδου, χρειαζόμαστε κάποια πράγματα να γίνουν σε διοικητικό επίπεδο. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας μέχρι σήμερα, αλλά πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα σε διοικητικό επίπεδο, ώστε να μη φανεί ότι μείναμε και παλεύουμε μόνοι μας. Ευελπιστώ ότι θα βρεθεί μια λύση, γιατί αυτό αξίζουν τα παιδιά πάνω απ’ όλα, διότι αυτά τα παιδιά καταθέτουν ψυχή και το αποδεικνύουν κάθε Κυριακή στους αγωνιστικούς χώρους».
Τελικά φαίνεται ότι προέκυψε λύση στο διοικητικό πρόβλημα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντός τη εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας, πλαισιώνοντας τον Θεόφιλο Βούλγαρη, με σκοπό να τρέξουν άμεσα όλα τα εκκρεμεί ζητήματα.
Η ενίσχυση του ρόστερ αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παράγοντες του Διμηνίου. Αυτή τη στιγμή ο Θ. Μακρής έχει στη διάθεσή του 14-15 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο για να μπορέσει να έρθει εις πέρας η χρονιά με τις πολλές αγωνιστικές και της μεγάλης δυσκολίας αγώνες, θα πρέπει το ρόστερ να εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα και να φτάσει στους 22 παίκτες, περίπου.
Επίσης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Κωστούλα, η θέση του Γενικού Αρχηγού είναι κενή για μεγάλο διάστημα κι εκεί πρέπει να υπάρξει σύντομα αντικαταστάτης.
Τέλος, ζήτημα στο οποίο πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα, είναι και το γηπεδικό. Η καθημερινή συντήρηση, αλλά και η ανακατασκευή κάποιων εκ των εγκαταστάσεων του γηπέδου είναι ιδιαίτερης σημασίας και βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις