Στο «ερασιτεχνικό» ο Κ. Τσιουρέλης!

Μετά από μια πλούσια καριέρα με 61 συμμετοχές κι εννέα γκολ στη Γ’ Εθνική, ο Κώστας Τσιουρέλης για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να σταματήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, όπως αυτό απαιτείται για ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας. Έτσι ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, ζήτησε να…

αποχωρήσει από την ομάδα της Νίκης Β. και το αίτημα του αρχικά φαίνεται πως θα γίνει δεκτό, συμφώνα με σχετική αναφορά του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτση.

Ωστόσο για τον έμπειρο μέσο, η υπόθεση ποδόσφαιρο δεν ολοκληρώνεται εδώ, καθώς αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα της Αγ. Άννας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ λιγότερες.

Αναλυτικότερα, στην ως τώρα καριέρα του ο Κώστας Τσιουρέλης σε επίπεδο Γ’ εθνικής, με την ομάδα του Πυράσου την περίοδο 2014-15 είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με ένα γκολ, καθώς και μια συμμετοχή κυπέλλου. Την περίοδο 2015-16 με την ίδια ομάδα, είχε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 8 γκολ. Με την ομάδα της Νίκης Β. τη φετινή περίοδο είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με ένα γκολ και μια συμμετοχή κυπέλλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις