Θ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Θέλουμε το Κύπελλο 20 χρόνια μετά…

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης που έφερε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού μιλώντας στο «goalpost.gr» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή της ομάδας σε ένα τελικό μετά από πολλά χρόνια, ενώ δεν έκρυψε τη…

δυσαρέσκειά του για την εκ νέου αποχή από τους αγώνες καθώς η αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής με τη Σκόπελο δεν θα διεξαχθεί. Οι δηλώσεις του Θ. Θεοδώρου αναλυτικά:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη ομάδα και τον κόσμο, γιατί μετά από χρόνια πάμε σε ένα τελικό, που είναι κι ένας από τους δυο στόχους μας. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη πρόκριση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας, διότι μετά από ένα μήνα αποχής, έδειξε ότι επανήλθε σε πολύ καλό ρυθμό.
Επίσης είμαστε ευχαριστημένοι γιατί σπάσαμε τη δυσμενή παράδοση κόντρα στον Πύρασο, ενώ όπως προείπα, θα διεκδικήσουμε ένα από τους δυο τίτλους που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς, το Κύπελλο ΕΠΣΘ, που έχει να κατακτήσει η ομάδα 20 χρόνια, από το 1997.
Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, δυστυχώς γι’ μας δεν μπορούμε να έχουμε το παιχνίδι στη Σκόπελο, κάτι που θέλαμε πολύ για να βρούμε ρυθμό κι αναγκαστικά θα μείνουμε εκτός αγώνων και θα πάμε μια εβδομάδα πίσω άλλη μια εβδομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις