Νίκησε με γκολ του Θάνου ο Παγασητικός

Ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο δεν έλειψε η ένταση, ο Παγασητικός νίκησε στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης την Ακρόπολη με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Θάνος για τους γηπεδούχους. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Χρήστου Καψιώτη βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Ακρόπολη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και έχασε στο πρώτο 15λεπτο δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας κι ένα δοκάρι σε κεφαλια του Τσουκάλι στο 10΄. Ωστόσο, ο Παγασητικός ισορρόπησε το ματς και κατάφερε στο 23′ να ανοίξει το σκορ. Ο Θάνος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ακρόπολης για να γράψει το 1-0.
Στο 43′ έγινε μία φάση που δημιούργησε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με το διαιτητή. Συγκεκριμένα, ο Παγασητικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή. Ο Ρηγίνος ανέλαβε την εκτέλεσή του, ο τερματοφύλακα της Ακρόπολης, Ανατολής, απέκρουσε, με τον διαιτητήΤασιόπουλο να διατάσσει επανάληψη. Κι αυτό, καθώς θεώρησε πως ο τερματοφύλακας βρήκε εκτός εστία. Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, οι φιλοξενούμενοι τα έβαλαν με τον διαιτητή, με τον Ρηγίνο να στήνει ξανά τη μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο παίκτης του Παγασητικού έστειλε τη μπάλα άουτ, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες τον Παγασητικό, ο Ρηγίνος πήρε την εντολή από τον πάγκο να αστοχήσει στο πέναλτι, ως ένδειξη fair play, προκειμένου να ηρεμήσουν και τα πνεύματα, όπως και έγινε τελικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακρόπολη πίεσε μέχρι το 60′ με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το 1-1. Στο τελευταίο ημίωρο ο Παγασητικός κυριάρχησε, ήταν σαφώς ανώτερος και η ομάδα που θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνης, Μπερτζέμης, Ρούσας (64′ Γκατζούνας), Μαγιόγλου, Στρούγγης, Ξηρομερίτης, Τζορμπατζής, Λάιος, Ρηγίνος (62′ Μπραχόλι), Περιβολιώτης, Θάνος (72′ Μπούρντα)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Τσάμης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Τσούτσας (65′ Ντόντος), Κ. Κολημήτρας, Στ. Αξιώτης, Τ. Κολημήτρας (77′ Παππάς), Παγώνης (46′ Βλιώρας). Μιχ. Τσουκάλης, Μόσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις