Εντυπωσιακές οι μεταγραφικές κινήσεις του Σαρακηνού

Μετά την πολύ σημαντική ενίσχυση του καλοκαιριού, ο Σαρακηνός συνέχισε και τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα να κάνει εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας κατά πολύ την ομάδα, κυρίως με νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δεν στερούνται εμπειρίας, ενώ έκανε και μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις…

εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κοντοβά.
Η διοίκηση του Νίκου Βαβανέλου, αν και παρέλαβε τα ηνία της ομάδας σε προχωρημένο χρονικό σημείο την περίοδο του καλοκαιριού, με στοχευμένες κινήσεις κατάφερε να στήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και σε πλήθος, αλλά και σε ποιότητα παικτών.
Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έγιναν κινήσεις που αναβάθμισαν ακόμα περισσότερο την ομάδα και ουσιαστικά προετοιμάζουν το μέλλον της, ώστε αφενός να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα κι αφετέρου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν.
Επίσης, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι αν κι όλα έγιναν υπό μεγάλη πίεση το καλοκαίρι, καθώς στην ομάδα υπήρχαν μόλις 15 δελτία, η προσπάθεια κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένου ότι η ομάδα που “στήθηκε” τότε ολοκλήρωσε τον α’ γύρο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ θα διεκδικήσει κι ένα από τα τρόπαια της χρονιάς, αφού είναι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.
Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από τους “ροσονέρι” αποκτήθηκαν οι Νίκος Μπέικος, Μιχάλη Τσιαμπαλή- Σουάρες, Γιάννης Κονοτβάςς, Βασίλης Ζαρίφης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν η διοίκηση του Ν. Βαβανέλου μας είχε προϊδεάσει για το τι θα επακολουθούσε, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Γιάννης Τσιτσιγιάννη, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Σε σχετική ερώτηση, σχετικά με το στόχο που έχει η ομάδα του Σαρακηνού, ο Πρόεδρος της Νίκος Βαβανέλος απάντησε στο «goalpost.gr».
«Δημιουργούμε μια ομάδα για να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και φυσικά να διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου, αφού ήδη είμαστε στον τελικό. Παράλληλα θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης χρονιάς, οπότε θέλουμε και πάλι να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις