Β ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 12ης αγωνιστικής (2 όμιλοι)

Με ανακατατάξεις στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας των δυο ομιλών, αλλά στα και με εκπλήξεις αποτελέσματα του σαββατοκύριακου, περάσαμε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ, όπου είχαμε τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής για τους δυο ομίλους. Αναλυτικότερα…

1ος όμιλος
Κερδισμένος της αγωνιστικής αναμφίβολα είναι ο Πηλέας, που επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου (0-2), καθώς εκμεταλλευόμενος την ήττα του ως χτες συγκάτοικου στην πρώτη θέση Ανθ. Γαζή από την ΑΕ 2002 (3-1), πέρασε πλέον μόνος πρώτος, με την ομάδα των Μηλεών να είναι πλέον συγκάτοικος της 2ης θέσης, με την ομάδα των Καλών Νερών.
Ο ενισχυμένος Ιάσονας Αλ. Μεριάς, στην απρόσμενη ισοπαλία με τον ουραγό Κένταυρο Ν Π. (1-1) που όμως έκανε εντύπωση με την πολύ καλή αγωνιστική του εικόνα, έχασε έδαφος στην προσπάθειά του να διατηρήσει επαφή με την κορυφή, κυνηγώντας τις δικές του πιθανότητες για πρώτη θέση.
Ο Εθνικός συνεχίζει να είναι αήττητος με τον Τέλη Καϊμπαλίδη στον πάγκο του, καθώς ήρθε ισόπαλος στο γήπεδο Λεχωνίων με τον ΕΛ Νηλέα (2-2).
Τέλος την πρώτη της νίκη με τον Σταύρο Σταμπουλή έκανε και η Δάφνη, επικρατώντας εκτός έδρας του Ελευθεριακού με 1-0.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά
Τοξότης-Μακρινίτσα 0-0
Α.Ε. 2002-Άνθιμος Γαζής 3-1
Ιάσων Α.Μ.-Κένταυρος Ν.Π. 1-1
ΕΛ Νηλέας-Εθνικός 2-2
Πανιώνιος-Πηλέας 0-1
Ελευθεριακός-Δάφνη 0-1

Η βαθμολογία

 

 

Η επόμενη 13η αγωνιστική
Μακρυνίτσα-Δάφνη
Άνθιμος Γαζής-Τοξότης
Πηλέας-Α.Ε. 2002
Εθνικός-Ιάσων Α.Μ.
Πανιώνιος-ΕΛ Νηλέας
Κένταυρος Ν.Π.-Ελευθεριακός

2ος όμιλος
Ανακατάταξη είχαμε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΘ, όπου οι δυο από τους τρεις πρωτοπόρους έχασαν βαθμούς, δεδομένου ότι υπήρχε κι ένα μεταξύ τους παιχνίδι. Κερδισμένη της αγωνιστικής η ομάδα των Μικροθηβών, που έκανε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Μαγνησιακού, ο οποίος είχε ν’ αγωνιστεί από το 2017 κι εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (3-3) της Δήμητρας στο Πλάτανο, στο τοπικό ντέρμπι. Έτσι οι Μικροθήβες μείωσαν στον πόντο από τον πρωτοπόρο Μαγνησιακό και πέρασαν στη δεύτερη θέση, αφήνοντας στη τρίτη θέση τη Δήμητρα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Στα υπόλοιπα, εντύπωση κάνει πρώτη η ισοπαλία του Άθλου με την ενισχυμένη Αγ. Άννα, αλλά και η εκτός έδρας νίκη των Ν.Α Νίκης με έξι γκολ, όμως στην πλέον αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, τον Ηρακλή Αγ. Θεοδώρων.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά
ΦΘ Αγχίαλος – Αργοναύτες 3-0 αα
Μυρμιδόνες-Δήμητρα 3-3
Άθλος-Αγία Άννα 2-2
Αχιλλέας-Αγροτικός 4-0
Μαγνησιακός-Μικροθήβες 1-2
Ηρακλής Α.Θ.-Ν.Α. Νίκης 0-6

Η βαθμολογία

Η επόμενη13η αγωνιστική
Δήμητρα-Ν.Α. Νίκης
Μικροθήβες-ΦΘ Αγχίαλος
Αχιλλέας-Μαγνησιακός
Αγία Άννα-Μυρμιδόνες
Αγροτικός-Άθλος
Αργοναύτες-Ηρακλής Α.Θ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις